2777
2789
عنوان

ازدواج با آدم خیلی پولدار یا

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 66 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اکثرا یعنی نود و نه درصد دخترا پولدار ترجیح میدن حالا چه کچل باشه چه قد کوتاه فقط و فقط پول مهمه

تو این دوروزمونه دیگه پول مهم نیست 

مهم تعهد و عشق و وفاداریه لااقل برای من

دومی رو وقتی وارد زندگی میشی میفهمی پوله که تو زندگی حرف اول رو میزنه تمام مشکلات خانواده ها از پول سر چشمه میگیره همون عشقی که بهش داری به نفرت و دعوا ختم میشه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

منطق یا علاقه ؟ آخه اولی شرایطش ی جوریه ک میترسم پشیمون بشم

حتی اگر عاشق مورد دوم هم نباشم همین که اون عاشقمه کافیه ! 

ببین شاید از پول و رفاهی که اون داره بنظر پشیمون بشی اما مطمئنم که دومی جور دیگه جبران میکنه با چشم پاکی ، وفادار بودن ، متعهد بودن ، احترام و علافه زیادش و ...

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دوس داشتن مهمه اگه بنظر اولی ادم چرت و غیر قابل تحملیه و فقط پولداره خب مناسب نیست

دومی ام اگه در حدی باشه که بتونه پایه زندگی رو تامین کنه اوکیه اما اگه بی پوله یا ایندش نامشخصه یا عرضه کار نداره اینم کنسله

کارشناس ارشد datamining و کارشناس علوم کامپیوتر و دیجیتال مارکتینگ و سئو و طراحی سایت. کارآفرین نوپا 1399
۹۹ درصد دعوا و درگیری تو خونه به خاطر پوله از اون طرفم عشق واقعا مهمه به نظرم باید یه مدت رفت و آمد ...

اولی رو دوبار بیشتر ندیدم سنتی بوده 

ولی خونواده خوبی دارن  اگه بخوام باهاش آشنا بشم باید قید دومی رو بزنم  ☹️

دومی رو وقتی وارد زندگی میشی میفهمی پوله که تو زندگی حرف اول رو میزنه تمام مشکلات خانواده ها از پول ...

تمام دوستام حرف شما رو میزنن 

ولی دومی گناه داره بنده خدا