2777
2789
عنوان

اگه الان افسرده ای دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله مشکلات این جمع حل شه🤲

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

پنجمین سقط جنینم و اینکه سنم بالاست ممکنه بچه دار نشم و بدتر از همه شوهرم ۵سال ازم کوچیکتره و این ن ...

بسپار خودتو به خدااااا

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

چرا اصلا قبول میکنیدخانما  وارد روابط ازاد بشین و اصلا فکرتون خطور ندین ،وارد روابط ازاد وارد نشین ، خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن از طرفی یادتون نره ما مسلمان هستیم بایدها نبایدها داریم شریعت و طریقت داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فک کنیم تصورات کنیم هدف بسازیم چون ماها نمیتونیم خانما روابط ها بدون محرمیت آسیب صدمات میبینید بدون محرمیت وارد روابط ها نشین اصلا خانما صدمات داره اذیت ها داره 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
حالا بابام خودکشی کرد دیگه نمیشه چیزی گفت کاش مادرم حالش خوب بود

روحشون شاد، چقدر ناراحت کننده😓خداوند قرین رحمت خودش قراربده ان شاءالله، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

مشکلاتتون حل بشه🤲

چرا اصلا قبول میکنیدخانما وارد روابط ازاد بشین و اصلا فکرتون خطور ندین ،وارد روابط ازاد وارد نشین ، ...

گلم چطوری اشنا شیم پس

نمیشه ک ندیده و نشناخته محرم شد اول باید رفت و امد گرد و شناخت

اسم طرف بیاد تو شناسنامت و بعدش نشه اسیبش بیشتره

حالا نمیگم رابطه جنسی درسته اونو موافق نیستم ولی دوستی بنظرم لازمه