2777
2789
عنوان

اگه الان افسرده ای دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 45 پست
جدا از بیماریممادرمدچار افسردگی شدیده از بچگی ترس از خودکشیشو انداخته تو جونمهروقت دعوا میکنیم این ت ...

من خیلی درکت میکنم چون مادر منم ۱۰ ساله قرص اعصاب میخوره پدرمم که خودکشی کرد خیلی استرس دارم که قرار چی بشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گرونی گرونی... تفدائم داریم حساب کتاب میکنیم و بالا پایین میکنیمبا دختر ۸ ساله ام دائم بحثم میشهخیلی ...

بحث نکن

ببرش روانشناس یه مشکلی داره نمیتونه بازگو کنه بلد نیست بچه هست

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
من خیلی درکت میکنم چون مادر منم ۱۰ ساله قرص اعصاب میخوره پدرمم که خودکشی کرد خیلی استرس دارم که قرار ...

وای 💔الهی بمیرم برات خیلی استرس بدیه 

مامان منم فعلا پدرمو بیرون کرده پدرمم خونه مادرشه

بعد مامان من همیشه حالت عادی میگه هی داغمو میذارم روتون و .. واقعارخسته ام

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
جدا از بیماریممادرمدچار افسردگی شدیده از بچگی ترس از خودکشیشو انداخته تو جونمهروقت دعوا میکنیم این ت ...

اللهم اشف کل مریض 🤲

ان شاءالله خدابرات معجزه کنه بحق خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها 

مادرتم افسردگيش زودی خوب شه🤲

اللهم صل علی فاطمة وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها بعدد مااحاط به علمک 

تنهایی. روز های. کسل کننده که فقط سر کار میگذره

بازار خلوت  

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
اللهم اشف کل مریض 🤲ان شاءالله خدابرات معجزه کنه بحق خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها مادرتم افسردگيش ...

عزبزدلمی♥️♥️♥️♥️مرسی از دعای خیرت انشالله همیشه خدا به دلت نگاه کنه مهربون

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘