2777
2789
عنوان

چقدر به استخاره اعتقاد دارین

70 بازدید | 8 پست

به نظرتون درسته همیشه ، تاثیر گذاره؟ راستش من خودم خیلی اعتقاد ندارم جنبه سرگرمی مثله ف‍‍‌‌ال و اینجور چیزاست

وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت

ببین من استخاره رو قبول نداشتم و ندارم

اما یه اقایی توی شهرمون هست سرکتاب باز میکنه

ببین هرررررررررچی بگه همونه و درسته

اصلا نمیفهمم چجوری خیلی عجیبه برام هرچی که برای منو دوستام گفت همون شده

اینجورنگو قران رو بافا ل یکی نکن براسرگرمی انتخاب نکن 

وای استخاره کلام خداس ی کلام بگو اعتقاد ندارم ن اینکه مث فاله 

کلام خدا با فا لقابل قیاس هس؟

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجورنگو قران رو بافا ل یکی نکن براسرگرمی انتخاب نکن وای استخاره کلام خداس ی کلام بگو اعتقاد ندارم ...

توهین نکردم گفتم زندگی رو نمیشه بر مبنای اون چرخوند که استخاره بد شد نکنم یا خوب شد حتما انجام بدم همیشه درست نیست

وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت

توهین نکردم گفتم زندگی رو نمیشه بر مبنای اون چرخوند که استخاره بد شد نکنم یا خوب شد حتما انجام بدم ه ...

اینم هست قبول دارم تاوقتی عقل عس نیاز ب رجوع ب این فالو این چیزانیست من اول عقل بعد رجوع ب این چیزا ولی خب قیاس جالبی نبود عزیزدلم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید