2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاهاتو بفروشیم برا پول رهن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه نمیخوای زندگی مشترک شروع کنی مگه نباید تلاش دوطرف باشه برای سرپا کردن زندگی مگه طلا رو خودش نخریده(البته شایدم خودت یا خانوادت خریدن) دیگه طلای منو پول من بزار کنار دیگه چرا بهت بر بخوره ی مقدار پس اندازه داشته طلا خریده الان لازم داره میخواد استفاده کنه با این رفتاریم که مادرت داره زندگیت سخت میشه باهاش صحبت کن 

بنظرم مادرت همسرتو بهتر شناخته.. مخصوصا اینکه پامیشه میره مبل یا فرش انتخاب میکنه عکسشو میفرسته میگه اینو میخام بعد جالبه طلاهاییم که خریده میخاد ازت پس بگیره جهاز باب میلسم ببری خونه اش... حتما هر چی بردی لیست جهیزیه داشته باش که همسرت اثرانگشت بزنه

طلا رو میخای بفروشی واسه رهن خونه؟؟؟مرد زندگی نیست چون مغزش پوکه وگرنه طلا به این با ارزشی سال بعد باز رهن خونه رو میبرن بالا باز باید دنبال قرض و وام باشی .... فکر کن الان سی گرم طلا داری فرضا گرمی هفت تومن باشه میشه فرضا دویست میلیون  سه سال دیگه طلا گرمی بیست میلیونه یعنی اگر بخای همین سی گرم رو‌بخری  باید شصد میلیون بدی😏 همیشه طلا رو گرمی حساب کن  سی گرم فروختی باید همون سی گرم رو‌بخری نه مثلا دویسصت میلیون فروختی سه سال دیکه دویست میلیون رو باز بخری اینجور ه.  بعلههههه.... با مردی که پول پیش رهن خونه نداره ازدواج نکن برات طلا نخریده در واقع سرتو شیره مالیده  همون پول رهن خونه بوده الان پسش میخاد

❌ اسی برای خرید خونه طلا بفروش ولی برای رهن به هيیییچچچچچ عنوان. ❌

یک سال دیگه نه تنها طلا نداری و نمی تونی بخری بلکه باید برای تمدید قرارداد خونه یا جابجا شدن دوباره دنبال جور کردن پول باشی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نگه داشتن طلا اونم سال های سال

یعنی انباشته کردن کلی پول یه جا

پول باید گردش پیدا کنه ک برکت بگیره

من میگم های آدم بفروشه کارش،راه بیوفته بعد باز بخره قشنگه

اما خب اسی توی عقده

و یکم زوده از الان بخاد بفروشه

لااقل همه رو یه جا نده بره

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

اگه همسرت اخلاقش خوبه کمکش کن نزار تو فشار باشه میدونم طلاهم روزی به دردت میخوره خب اما اونم امروزه نزار فکرو خیال کنه خدای نکرده چیزی شه بهش کمک کن خدا میبینه و دوبرابرشو بهت میده اما بد باشه همسرت نده 

دل تنگی خیابانیست پر رفت و آمد ...:)

به هیچ عنوان برای رهن طلا نفروش 

بگو هرجور هست پول جور کنه با پول عروسی و جهیزیه شما و طلاها یه اتاقم شده بخرید صاحبخونه بشین ولی برای رهن هرگز نفروش

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
اگه همسرت اخلاقش خوبه کمکش کن نزار تو فشار باشه میدونم طلاهم روزی به دردت میخوره خب اما اونم امروزه ...

برو چندتا از تاپیکای قبلیشو بخون ببین همسرش چجور آدمیه رفته مبل انتخاب کرده لیست و عکس از مبل و فرش فرستاده که اینو بخر متاسفانه پرو و پرتوقع هس کادوهای عقدشو ازش گرفته الانم که طلاهارو میخاد