2777
2789

سلام قشنگا  یه نذری که همیشه جواب گرفتم ازش رو دوست داشتم باهاشون اشتراک بزارم ❤️

نذر صلوات بی بی زینب .به این صورت که  یک تسبیح خاص رو انتخاب میکنید با دست راست شروع میکنین صلوات فرستادن (حواستون باشه صدتا صلوات بشه🙂💗)

(دوست داشتین در کنارش نذر کوچیکی هم برای خانوم میکنین)

انشالله تا روز آخر همه حاجت روا میشیم قشنگا❤️✨

فقط اینکه قانون دورهمی ما یکم فرق داره .هر روز که صلواتاتون رو فرستادین طوری که به حاجتتون رسیدین بیاین همین تاپیک بنویسین .

مثلا روز اول ) خدایا شکرت به وساطت بی بی زینب مشکلم برطرف شد ،غمم محو شد ،مشکل ازدواجم رفع شد ...

یا هرچیز دیگه ای🙂❤️✨ 

پس هر روز یادتون نره حال خوبتون رو باهاشون اشتراک بزارین قشنگا🤍✨

من که تا حالا نشده دست خالی برگردم یا روز بیست یکم یا زودتر حاجتمو گرفتم شک ندارم ❤️ (وقتی قرار نباشه بشه اون زمان یا تاخیر باشه توی حاجت یه طوری میشه وقفه میوفته توی صلواتت یا مثلا یه روز یادت می‌ره که باید از اول انجام بدی🙂🤍)

اولین نفر خودم 

مشکل توی خانوادم دارم که خیلیییی برام مهمه و باعث شده مریض بشم 🙂 من از ته قلبم می‌خوام عشق جاری بشه تو زندگیم و مشکلات زندگیم حل بشه❤️❤️

خدایا شکرت 

هرکسی کنارمونه بسم الله 🎙️ اعلام کنه 

از ۱۸اسفند تا ۸فروردین🤍🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید