2777
2789
عنوان

علایم سرطان دهانه رحم

396 بازدید | 51 پست

دوستان مامانمم تمام علایم این مریضی کوفتی داره ازدیروز خونریزی شدیدش شروع شذه بعدیائسگی پادرد  درد شکمم دارمم دیونه میششم ازاین ورم خورده به تعطیلات عید دکترنیست

خدانکنه

ایشالا هیچ مشکلی نیست و اشتباه. میکنین

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارم دیونه میشمم ازنگرانی

خدا بزرگه عزیزم اروم باش و سعی کن به مامانتم ارامش بدی

مطمئنی هیج دکتری نیست؟؟ هنوز زوده احتمالا باشه بیشتر بگردین

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

اخه تواینترنت نوشته سرطان دهانه رحمم

اینترنت رو خیلی توجه نکن فقط دکتر

گوگل سرچ میکنی سرما خوردم هم میگه سرطانه 

اخه تواینترنت نوشته سرطان دهانه رحمم

برای هرچی سرچ کنی آخرش نوشته علائم سرطان 

ان شاالله چیزی نیست  

هنوز هستن دکترا  تعطیل نشدن ببریدش دکتر 

پارچه سوزن دوزی ارزون میخوای ؟ بیا تو پیجم  ارسال از چابهار @chabaharonlineshop اینستا
عزیزمم من هیچ کس ندارم جز مامانمم اونم طوریش بشه من میمیرمم

دور از جونت عزیزدلم

نگران نباش، امیدوارم هیچ مشکلی نداشته باشه

واسش دعا هم کردم 

اگه اعتقاد داری(اگه نداری هیچی) یه نذری چیزی کن که مشکلی نداشته باشه گلم

انرژی مثبت بش بده

سعی کن بیشتر دور و ورش باشی امید داشته باش که هیچ مشکلی نیست. 

دور از جونت عزیزدلمنگران نباش، امیدوارم هیچ مشکلی نداشته باشهواسش دعا هم کردم اگه اعتقاد داری(اگه ند ...

قربونت برمم ممنون‌خودش میگه چیزیم نیستت من ازدیشب پلک روهم نزاشتم ازنگرانی