2777
2789
عنوان

سلام حال دلتون چطورهههه🥰

133 بازدید | 21 پست

سلاممم صبح زیباتون بخیر باشههه انشالله امروز بهترین اتفاقات براتون رقم بخوره و تنتون سلامت باشه همین الان بگو خدایا شکرت که امروزم زندم و میتونم دنیای زیباتو ببینم خیلی دوست دارم مهربون. صبح قشنگتو با هیچ چیزی خراب نکن میسپارمت به خداوند مهربان🥰♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حملات پانیک پدرم رو در آورده تو رو خدا دعا کنین برام خوب بشم خسته شدم از بس ترسناکه

شاید باورت نشه ولی منم این بیماریو دارم و تا همین یه ماه پیش هروز صبح همین بود حالم تا لب مرگ میرفتم جون نموندع بود برام عزیزم الان رفتی پیش دکتر و اینکه قرص میخوری؟

شاید باورت نشه ولی منم این بیماریو دارم و تا همین یه ماه پیش هروز صبح همین بود حالم تا لب مرگ میرفتم ...

بله رفتم ولی متاسفانه این روزای اخر سال بشدت مضطربم و دیشب خوابم برده دلوکستین و پرفنازین رو نخوردم

خدایا شکرت 
بله رفتم ولی متاسفانه این روزای اخر سال بشدت مضطربم و دیشب خوابم برده دلوکستین و پرفنازین رو نخوردم

دقیقا مثل خودم 

بزار یه حقیقتو بهت بگم این قرصا هیچ تاثیری ندارن جز عوارض و حال بد

من خودم خوب شدم فقط یه کاری کن اگه میخوای خوب بشی