2777
2789
پدر منم آلزایمر داره اما متاسفانه اجازه نمی ده پوشک بهش بمونه درش میاره

ای بابا

مامانتون در قید حیات هست؟

خیلی سخت میشه برای بنده خدا که....خونه بو نمیگیره؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بیشتر ببینید
خدا به همسرتون خیر بده. نمیدونم چرا آدما وقتی پوشک بچه هاشونو عوض میکنن مشکلی ندارن ولی برای بزرگترا ...

چون حجمش بیشتره و بوی بیشتری داره 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پدر منم آلزایمر داره اما متاسفانه اجازه نمی ده پوشک بهش بمونه درش میاره

تا یه مدت اجازه نمیدن بعد دیگه اونم یادشون میره

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

خانواده که فقط برای دوران خوشی نیست، روا نیست تو سختیا پشت همو خالی کنیم، این اتفاق ممکنه برعکس بود و افسوس از زندگی که پر از رنجه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
ای بابامامانتون در قید حیات هست؟خیلی سخت میشه برای بنده خدا که....خونه بو نمیگیره؟

بله مادرم هست اما اونم سنش بالاست ...

والله بابام فعلا خودش بلده و دستشویی می ره 

اما گاهی مثلا هر دو هفته یک بار می ره تو دستشویی و واقعا مدفوع رو به همه جا می ماله 

اون وقت باید برادرم بیاد و ببردش حمام ...

خدا خودش صلاحش رو بهتر می دونه اما به خدا این زندگی نیست فقط زنده بودن با سختی ه ...

خدا خودش عاقبت همه رو به خیر کنه

متاسفانه سالمندی دوران سختیه،برای هممون هست،من هم پوشک یکی از عزیزانم عوض می کردم،الان فوت شدن ،دلم برایش تنگه 

خیلی خجالت میکشید برای شستشو و ......از این حس بد راحت شد.خدا هیچکس را محتاج نکنه حتی به بچش

الان دو ساله که بابام اجازه نمیده یعنی می ره تو دستشویی همون جا در میاره می گذاره کنار و باز دستشویی ...

اینام اوایل به زور میبستن کش شلوارش رو محکم میکردن تا در نیاره

اینام اوایل به زور میبستن کش شلوارش رو محکم میکردن تا در نیاره

کاش بابای منم اجازه می داد 

مساله اینجاست که بابای من همه ش راه می ره و پا میشه می شینه و اصلا پوشک بهش نمی مونه که ....

کاش بابای منم اجازه می داد مساله اینجاست که بابای من همه ش راه می ره و پا میشه می شینه و اصلا پوشک ب ...

پوشک شورتی بگیرید

برا مام همشششششششششششش راه میرفت 

همششششششش یه چیزی میخواست بخوره

راستی یه سوال بپرسم