2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالغ بیان کمک😅

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست
خودش میگه حالا ببینیم همو ببینیم از هم خوشمون میاد اووه کلی صغری کبری میکنه من همین الانشم کنسله برا ...

اینو که خوندم مطمئن شدم پسره از بیخ و بن کنسله😂 خودتو توی چاه ننداز، این ادم میخواد دونه به دونه ادما رو امتحان کنه و بره بعدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در آینده توی زندگی به مشکل بر می‌خورید در ضمن حتما اگر جدی هست قضیه پیش مشاور روانشناس برید اونا مید ...

نه از طرف من اصلا جدی نیست

من مبگم نکنه مورد خوبیه دارم از دست میذم موقعیتمو

میخوام منطقی نظرم رو بگم، اولین مورد به دلت نمیشینه پس کسی هم مجبورت نکرده، دومین مورد که برداشت منه ...

بعد میکه ها اون دخترا خودشون میگفتن بیا باهم رابطه داشته باشیم ینی گردنم نمیگیره هیچکدومو ،ینی نه همشو ولی اکثرن میگه اونا میگفتن

الان اکثر پسرا رابطه قبل ازدواج داشتن دیگه متاسفانه🙃🙃

اکثرشون نه بعضی هاشون و کسی که این جور رابطه ها رو قبول نداره با همچین پسری هم ازدواج نمیکنه شما ولی انگار زیاد واستون مهم نیست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بعد میکه ها اون دخترا خودشون میگفتن بیا باهم رابطه داشته باشیم ینی گردنم نمیگیره هیچکدومو ،ینی نه هم ...

از من میشنوی خودتو درگیر این ادم نکن، فقط فرار کن، رفتاراش مشکوکه، حرفاشم معلوم نیس راسته یا دروغ، فقط فرار کن و خودتو نجات بده، اگرم خواستی قطع ارتباط کنی و مصمم بودی دیگه نذار دو دلت کنه

اصلا ادم چیپ و خسیسیه

درس میخوندم هی میگف برو از رو فلان کتاب رو برگه a5چاپ کن اصلا نمیکفت بخر،میگفت پولتو حروم نکن،خو کتابه دیکه همیشه بدرد میخوره سگ میره برا ازمون جزوه چاپ میکنه بجا کتاب خریدن (ینی کتابو نخر رو برگه چاپش کن ارزونتر بشه)

اکثرشون نه بعضی هاشون و کسی که این جور رابطه ها رو قبول نداره با همچین پسری هم ازدواج نمیکنه شما ولی ...

من دیدم تو زندگیم کسی ک مثلا خیلی پاک بوده با نامحرم رابطه نداشته حلال خور نماز خون و چشم پاک بوده ولی درعوض خیلی پدرسوخته نامرد،اب زیر کاه،دهن بین و بچه ننه بوده،از اونموقع دیگه اینچیزا خیلی برام ملاک نبود

از من میشنوی خودتو درگیر این ادم نکن، فقط فرار کن، رفتاراش مشکوکه، حرفاشم معلوم نیس راسته یا دروغ، ف ...

صدبار خواستم برم هی گفته اینجوری نکن دلم میشکنه ،غرورم خورد میشه فلان،بذا همکار باشبم اصلا

من دیدم تو زندگیم کسی ک مثلا خیلی پاک بوده با نامحرم رابطه نداشته حلال خور نماز خون و چشم پاک بوده و ...

ببین دیگه این چی از آب درمیاد

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست