2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالغ بیان کمک😅

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست
اره یه موضوعی پیش اومد گفتم نمیخام حرف بزنیم یه مدت ولی نمیخامش کلا ،جوابشو ندم اوکیه؟

پیامش نده اگه پیام داد بگو نمیخوام باهات در ارتباط باشم و باز پیگیر بود ک چرا و فلان دو حالت داره، اگه ممکنه حضوری ببینیش توی زندگیت چه محل کار چه هرجا بهش ی توضیح کوتاه میدی و خدافظ، اگه نه کلا طرفو قرار نیس ببینی بلاک

اره یه موضوعی پیش اومد گفتم نمیخام حرف بزنیم یه مدت ولی نمیخامش کلا ،جوابشو ندم اوکیه؟

یادش بخیر منم یه زمانی درگیر همچین چیزایی بودم یه شب بابام اومد بالا سرم ... الان فوت کرده .... دلم براش تنگ شد هعییی ولی بهم گفت دلیلی نداره حتما جوابشو بدی ... منم به شما میگم کسی که صاحب شما نیست یا تاعهدی نداری نسبت بهش دلیلی وجود نداره که بخواهید جوابی بدید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیامش نده اگه پیام داد بگو نمیخوام باهات در ارتباط باشم و باز پیگیر بود ک چرا و فلان دو حالت داره، ا ...

کلی کمکم کرده سر درس و اینا همینجوری بلاک کنم بره زشت نمیشه؟

یادش بخیر منم یه زمانی درگیر همچین چیزایی بودم یه شب بابام اومد بالا سرم ... الان فوت کرده .... دلم ...

خدا رحمت کنه پدرتو روحش شاد باشه ان شالله،ولی چ سخته تاادم بیاد یکیو پیدا کنه بهش بخوره معلوم نیس چقدر قراره طول بکشه مخصوصا اکه یه بارم شکست خورده باشی تو این راهو ،مردم منتظر یه سوتی باشن ازت 

صدبار خواستم برم هی گفته اینجوری نکن دلم میشکنه ،غرورم خورد میشه فلان،بذا همکار باشبم اصلا

ببین اثتوروخدا کات کن باهاش

این داره گولت میزنه میخوا.د ببینه امیدی به رابطه جن***ی هست یانه

این نیز بگذرد🧿👒
ببین اثتوروخدا کات کن باهاشاین داره گولت میزنه میخوا.د ببینه امیدی به رابطه جن***ی هست یانه

وسط حرفامون صدبار دیدم بگه ،نه من نمیخام باهات فلان کارو بکنم وقتی دیدمت نترس ازمن،منم گفتم نمیترسم بعد میگفت خب نگاه کن الان ک تو نمیخای وارد رابطه بشیم منم ک موقعیت ازدواج ندارم پس چی کار کنم این مشکلمونو؟ینی رابطه نزدیکی رو ،کسی ک نیست منو توییم و خدا فقط)///گفتم وااااا ینی تو الان داری ب من پیشنهاد زابطه جن*سی میدی ینی چی ک کسب نیی مگه من دختر خرابم ک بخوام هرکاری بکنم،بعد گفت مگه کسی ک با یکیه فقط و همه کار میکنن باهم خرابه🙃🙃🙃خراب با چند نفره