2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالغ بیان کمک😅

190 بازدید | 37 پست

سلام طاعاتتون قبول خانوما

یه سوالی داشتم ازتون اگه یه پسری باشه قبلا رابطه جن*سی داشته اما بصوزت حلال مثلا ص*یغه کرده طرفو حالا راست یا دروغ،بعدش شمارو خیلی دوست داشته باشه بهتون خیلی کمک کنه قبول میکنید؟من حس میکنم ب دلم نمیشینه بنده خدا ینی تایپم نیست،ولی خو خیلی دوسم داره مشاورم بود قبلا، واقعا میبینم از کاراش،ولی یه بار بهش گفتم شارژ بزن برام ب شوخی فوری گفت چرا عین دخترای ۱۸ساله گفتی شارژ بزن؟ منم گفتم نزدی بدم اومد ،ک چی  این گذا بازیا پسره باید خرج کن باشه،قبلا گفته بود بریم فلان مسافرت با من خرجش و اینا،خلاصه اینکه دوسم داره قبلا رابطه خیلی داشته ولی من دست هیچ نامحرمی بهم نذاشتم ک بخوره،ینی خدا نگهم داشته شرایطش بوده ولی نخواستم،از طرفی پول و ماشین و خونه م نداره ینی تازه یه جا قبول شده ازمون استخدامی ،شما بودین چی میکردین؟خیلی بهم کفته بیا باهم یه بار ببینیم همو ولی من نخاستم تا دلم محکم نشده ببینمش بیخودی

من حس خوبی به کسی که همچین کاری کرده ندارم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه قبل ازدواجی چه حلال چه حروم بنظرم اصلا مورد توجیه نیس این اولا ، ولی خب چون جامعه داره به بیراهه و فساد میره خیلیا دارن و کمتر کسی هست ک نداشته باشه 

و اینکه ببین به دلت میشینه یا نه

وقتی به دلت نمیشینه چه اصراری هست

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید
رابطه قبل ازدواجی چه حلال چه حروم بنظرم اصلا مورد توجیه نیس این اولا ، ولی خب چون جامعه داره به بیرا ...

اخه حس میکنم واقعا دوسم داره همه جوره باهام راه اومده بااخلاقام کنار اومده همین مسعله  فقط درگیر کرده منو

اخه حس میکنم واقعا دوسم داره همه جوره باهام راه اومده بااخلاقام کنار اومده همین مسعله فقط درگیر کرد ...

وقتی دلت نیس نه

دوستداشتن کافی نیس ، اونم یه طرفه

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید

من به رابطه هاش و حلال حرومش کاری ندارم اما مناسب تو نیست 

پسری که راوابط متعدد داشته باید یکی مثل خودش گیرش بیاد 

بعدم شما یه شارژ خواستی حالا هرجوری که گفته باشی اون اصلا نباید بذاره تو بگی خودش باید بزنه برات 

ودر اخر وعده ی بریم مسافرت خرجش بامن چه صیغه ایه دیگه 😢🙁🙁🙁🤐🥴

این نیز بگذرد🧿👒
اخه حس میکنم واقعا دوسم داره همه جوره باهام راه اومده بااخلاقام کنار اومده همین مسعله فقط درگیر کرد ...

کسی که قبلا رابطه بدون ازدواج دائم داشته کنسله چه دوست دختر چه صیغه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه کلا مورد مناسبی نیست بنظرم بعید بدونم قصد ازدواج داشته باشه

خودش میگه حالا ببینیم همو ببینیم از هم خوشمون میاد اووه کلی صغری کبری میکنه من همین الانشم کنسله برام،اون میگه ببینیم حالا شرایط جور شد فلان شد اسمون ب زمین اومد من ازدواج میکنم ،گاهی اوقات حس میکنم دوست داره بهم دست بزنه حتی بدونه اینکه قصدش ازدواج باشه،ینی دست بزنه بعد ببینه شرایط چجوری میشه(هه ریدیییی)

میخوام منطقی نظرم رو بگم، اولین مورد به دلت نمیشینه پس کسی هم مجبورت نکرده، دومین مورد که برداشت منه اینکه فکر میکنی چون دوست داره نباید از دستش بدی ولی اصلنم اینطور نیس بعدها هم کسی پیدا میشه دوست داشته باشه، سومین مورد برات یه شارژ نمیزنه ولی مسافرت میخواد ببرتت اونم با هزینه خودش؟؟ مسافرت؟؟؟ چییی؟؟؟ خود مسافرت بردن مشکوکه دیگه بدترم شد:/ چهارمین مورد رفتار زشت گذشتشه، ببین من واقعا مخالفم با همچین حرکتی انگار ک میخواد ادمارو از نظر جسمی امتحان کنه بعدا اگر بخواد ادامه بده:/ همه چیزهایی که گفتم نظر شخصی من هستن و اخرش بهتره که خودت تصمیم بگیری، چون من توی زندگیت نیستم و ممکنه اون اقا واقعا مناسب باشه ولی درهرصورت طبق حرفات نظرمو گفتم.

من به رابطه هاش و حلال حرومش کاری ندارم اما مناسب تو نیست پسری که راوابط متعدد داشته باید یکی مثل خو ...

منم خیلی بدم اومد شارژو نزد گدا،اینهمه حرف میزدیم باهم ،ازاینکه رابطمون جدی نبوده گویا نزدع،نکنه منم مثه بقیه دخترا یه طرفه بخوام هرچیو مثلا اینکه اون برام خرج کنه ولی من نکنم همبن کدا بازیا منو دور میکنه ازاینجور افراد