2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 51 پست
اخه من حبوبات و لبنیات که نمیخورم. دیگه چی بخورم.دیدم بعضیا بچه شیر میدن والا فست فود و همه چی هم می ...

بخور همه چیز بخور فقط دقت کن چی میخوری اذیت میشه مثلا بچه من فقط به فلفلو زرشک حساس بود حتی حبوبات و اینا میخوردم اصلا اذیت نمیشد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بخور همه چیز بخور فقط دقت کن چی میخوری اذیت میشه مثلا بچه من فقط به فلفلو زرشک حساس بود حتی حبوبات و ...

چجوری ادم دقت کنه. 

ادم یدونه مواد غذایی نمیخوره که.

صبحانه یه چیزه ناهار یه چیزه. چجوری بفهمم چی اذیتش کرده😔

خدایا ....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوری ادم دقت کنه. ادم یدونه مواد غذایی نمیخوره که.صبحانه یه چیزه ناهار یه چیزه. چجوری بفهمم چی اذیت ...

مثلا فلفل تو غذات نریز ببین شبش چه جوریه یا مثلا برنج بخور ببین شبش چجوریه خودتم زیاد عرق نعنا و اینا بخور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چجوری ادم دقت کنه. ادم یدونه مواد غذایی نمیخوره که.صبحانه یه چیزه ناهار یه چیزه. چجوری بفهمم چی اذیت ...

مثلا فلفل تو غذات نریز ببین شبش چه جوریه یا مثلا برنج بخور ببین شبش چجوریه خودتم زیاد عرق نعنا و اینا بخور

از صبح تا شب. از شب تا صبح گریه میکنه

دیگه چاره نیست پسر منم خیییلی ناجور بود تا ۸ ماهگی واقعا نابود شدم بعدشم راه افتاد شیطون بود و چون زود راه افتاد بچه ۸ ماه مگه چی حالیش میشه آسایش ازم گرفت تا ۳ سالگی آنقدر شیطون بود روان برام نزاشت ولی بعدش کم کم آروم شد و الان هر کس میبینه میگه چقدر خوب شده تصور کن چقدر اذیت می‌کرد نوزاد بود همسایه بغلی مامانم از خونه رفتن خونه باغشون چون مرد میگرن داشت میگفت از گریه بچه نمیتونم بخوابم منم شرایط برگشت به خونه خودمو نداشت و چون خیلی کوچیک بود تجربه نداشتم تا۴۰ روزگی خونه مادرم بودیم خودمم سزارین بودم و دقیقا تا ۴۰ روز خونریزی روز۴۱ پریود شدم تا ۷ روز دیگه جون نداشتم وقتی برگشتم خونم شبیه تازه زایمان کرده ها نبودم کاملا لاغر شدم و برگشتم به قبلم آنقدر که حالم بد بود ولی همه گذشت  برا شما هم میگذره  بازم شاکر باشیم بچه سالم داریم دیشب تو سایت میخوندم یه خانومی بچه ۵ سالش سرطان داره خیلی براش ناراحت شدم همش میگم خدایا شکرت فقط سلامت باشن همه بقیش درست میشه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌