2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکیکسیکه زگیل داره ینی اپراتور کوره؟

ببین بعضی وقتی داخل رحم هست دیده نمیشه وممکنه اوایلش باشع یا بعضی ها بیوجدانن بخاطر پول بقیه مردمم بدبخت میکنن خواهر من ارایشگر بود اونجا داشت یکی اصلاح میکرد دستش زخم بود از طرف مریضی گرفت ولی درمان شد خداروشکر

نه فقط رابطه نیست سرچ کن

همه دکترا میگن به خاطر رابطست 

لیزر و توالت فرنگی و.. الکیه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
میشه همینجوری از سمت اون ۸۰ درصد حرف نزنی 😂😂😂😂😂🥴🥴🥴

من کاری به این چیزاندارم 

فقط میگم این بنده خدا بره بادکتر حرف بزنه سه دوز واکسن گارداسیل روبزنه خوب میشه 

چراخودکشی کنه

اگر رابطه نداشته پس احتمال نود درصورتیکه زگیل نیست باید پاپ اسمیر بده تامشخص بشه همینجوری با دیدن که نمیتونن تشخیص زگیل بدن

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

دقیقا حالا خودشون ی کاری میکنن میگن همه 🤷🏻‍♀️🤭🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

تو اینستاگرام هم یکی گیر داده بود همه دخترا حداقل یکبار رل داشتن و...  هرکی هم میگفت من نداشتم میگفت دروغ میگی همچین چیزی وجود نداره😂

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍