2777
2789
عنوان

دیشب شب دارکی بود😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 62 پست
کل خونه را بگرد.تک تک لباس ها.زیر کمد .پشت پرده.درز ها همه جا.اینجوری خداقل خیالت راحت تر میشه

همون شب همه جا رو گشتیم نمیدونم کجا رفت 

پرواز کرد آسمونا😂

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره واقعا حیوونه باحالیه😍خیلی گوگولیه فوقش دست میکنی تو لباس درش میاری دیگه

خیلی شجاعی تو دخترررررررررر😩😩😂😂👌🏻

شانس من یه شوهر ترسو نصیبم شده😂سوسک میبینه جیغ میکشه. سوسک های خونه رو خودم میگیرم😑😂

ایول بابا😂💪

همسایه مون یه مار تو خونه گم کردبا خیال راحت خوابید نمیترسه فقط به شوهر و بچه هاش نگفت که نترسنماره ...

چ زن شجااااااااعی😂😂👌🏻

مار آخه؟!😬😬

خیلی ترسناکه که😬😬

حتما سم بزن عزیزم سوراخ های خونه رو ببند با گچ حتی زیر تخت هم سم بزن کمد دیواری کابینت آشپزخانه وغیر ...

اره تابستون هم بیاد اوضاع بدتر میشه

فقط سوسک کش زدیم که اونم فکر نکنم فایده داشته باشه

اره تابستون هم بیاد اوضاع بدتر میشهفقط سوسک کش زدیم که اونم فکر نکنم فایده داشته باشه

سم هزار پا فرق داره دقت کن زیر سینگ آشپزخونه و جاهای رطوبتی بیشتر میرن جا میخورن اونجا ها سم بیشتر بریز

من خونمو هر دوماه درمیون شوهرم سم پودری میگیره اطراف خونه میریزه تاالان که چند سال میگذره راحت شدیم دقت کن که بچه ها به سم دست نزنن 

سم هزار پا فرق داره دقت کن زیر سینگ آشپزخونه و جاهای رطوبتی بیشتر میرن جا میخورن اونجا ها سم بیشتر ب ...

مرسی عزیزم 💚