2777
2789

از اکستون که گذاشته رفته شاکی باشین و بهش پیام بدین؟ چی شده بعدش؟ (لطفأ جواب همین سوال و تجربه ای که دارید و بگید نه نصیحت و حرف بی ربط ممنون)

بعد کات حالم بد بودتایه هفته ولی خودم کات کرده بودم و پیام ندادم واونم که داد بعد چند بار بلاکش کردم.

قبلنا هم باوجود خیانت و چیزای دیگه  بازم آویزون بودم و هرروز خارتر میشدم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مقصر بودم و همونجا عذرخواهی کردم ولی گفت باید منطقی باشیم ما نمیتونیم باهم ادامه بدیم و دوتا دوست ...

اگه واقعا منطقی و عاقلانه تصمیم گرفتید به هم نمیخورید بهتره رها کنی چون واقعا اذیت میشی 

من مقصر بودم و همونجا عذرخواهی کردم ولی گفت باید منطقی باشیم ما نمیتونیم باهم ادامه بدیم و دوتا دوست ...

مردا با کسی که میخوانش نمیتونن عادی باشن اون موقع من به شوهرم گفتم دوست عادی باشیم ببینیم چی میشه قبول نکرد🤐

یا کات میکردیم یا جدی بودیم

لایک هاشم جدی نگیر شاید گذاشته اب نمک 

بعدم اشتباهت اینقدر بزرگ بوده یعنی؟یا کلا همیشه تفاهم نداشتید که دیگه زده به سیم اخر؟

اگه واقعا منطقی و عاقلانه تصمیم گرفتید به هم نمیخورید بهتره رها کنی چون واقعا اذیت میشی

من تصمیم نگرفتم اون تصمیم گرفت گفت تو نمیتونی درکم کنی بخوای هم نمیشه که با هم ادامه بدیم

ولی حال من خیلی خرابه باورم نمیشه اینقدر راحت ازم گذشت با یکی دوتا دعوا 

من تصمیم نگرفتم اون تصمیم گرفت گفت تو نمیتونی درکم کنی بخوای هم نمیشه که با هم ادامه بدیمولی حال من ...

اگه تلاشت رو کردی درست نمیشه و اون گذاشته رفته به نظرم بهتره تو هم همین کار انجام بدی این حال بد یک دوره ای داره بگذره بهتر میشی، وقتی توی رابطه باشی روح و روانت خوب نباشه ارزش نداره

بله رید بهم

پیام نده وگرنه بعد شکستن غرورت حالت از اینم بدتر میشع

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔