2777
2789
عنوان

سونو تا آخرین هفته گفت دختره توواتاق عمل پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 38290 بازدید | 85 پست
عزیزم ممنونم ..خواهرم و شوهرم هم همون لحظه شوک میشن پیگیر میشن و کلا اون روز تا ساعت که من رفتم ریکا ...

قدمش مبارک باشه انشاءالله 

برا منم دعا کنید دامنم سبز بشه ♥️

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
الان اون تاپیک رو دیدم اینقدر به دختر تو شکمم دل بستم که یادم نبود دوست داشتم دو تا جنس رو داشته باش ...

وایییی نگو منم استرس گرفتم تموم علائمم پسره هرکی میبینه میگه پسر داری حتی دکتر ولی سونو گفته دختر اگه برعکس بشه من سکته میزنم 😭😭😭😭😭

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان دختراش چنسالن ؟😁😁

یکیش۲۳سالشه یکیش۱۳یکیش۳😂یعنی تفاوت سنی خیلی قشنگی زنداییم ایجاد کرده الان باید نوه داری میکرد بچه داری میکنه🥴😂

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
خواست خدا بوده 

این آخری آره زنداییم میگه یهویی شد سوپرایزمون کرد😂

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
عزیزم ممنونم ..خواهرم و شوهرم هم همون لحظه شوک میشن پیگیر میشن و کلا اون روز تا ساعت که من رفتم ریکا ...

عزيزم مگه تو سونوگرافي ها آلت دخترو نشونت ندادن؟

برام عجيبه چطور دم و دستگاه پسرو نديدن 🤔

نه دیگه  الکی میگفت  کلا تو خیلی چیزا دروغ میگه  نمیدونم چرا  جالب اینکه دایی ...

اره بعضیا کلا دروغ زیاد میگن... یکی حامله شده بود 6هفته میره سونو میگن قلب بچت تشکیل نشده بعد این 8 هفته دوباره میره سونو میگن تو 6 هفته مونده و رشد نکرده خلاصه میگن برو سقط کن (3تا هم دختر داشت) بعد دکترا بهش قرص سقط و اینا میدن شب به زور سقط میشه بعد این خانمه رفته بود به خونواده ی شوهرش گفته بود دکترا گفتن این بچه دوقلو پسر بوده که انقدر بد سقط شده..... 😂😂😂😂خواهرشوهرش گفت بچه داداشم دوقلو پسر بوده گفتم اون که شش هفتش بوده چطوری میگن دوقلو بوده اونم جفتش پسر.... به خواهرشوهرش گفتم این دیده شما ساده این خواسته بگه من پسر حامله شدم اونم دوقلو که براش ثبت بشه 😂 😐

حالا دختر اولم خیلی ضربه خورد ..حتی میگه خدا مهربون نیست قرار بود به من خواهر بده..من و شوهرم خیلی ا ...

عزیزم جای معتبر میرفتی سونو؟ و اینکه خودت چاق نبودی که درست نبینن؟ خوش بحالت کاش منم اینطور میشد