2777
2789
منکه باامضاتون گریه م گرفت چی

عزییییزم🥺❤️اتفاقا حرفش بی ربط به امضام نبود...توی همون هول و ولاها که خیلی وقتا باهم به مشکل هم میخوردیم یه بارم اینو گفت بهم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه، شوهرم حرفای خوب زیاد داره، جوری رفتار کرده که مطمئنم جز من کسی رو نمیبینه اما امان از حرفاش تو ناراحتیا و عصبانیتا، حرفاش عین نیش مار تمام قلبمو میگزه، جیگرمو میسوزونه، دو سه شب تو بغلش خواب بودم، یادم اومد چندوقت پیش یه حرف خیلی زشتی بهم زد اونم وقتی مریض بودم و حالم خیلی بد بود، نصف شب یه جوری دوباره دلم شکست پاشدم رفتم راهرو نشستم گریه کردن اونم بیصدا، اومد پیشم التماسم کرد دوباره برگشتم، خیلی سوال کرد چیشده ولی نگفتم 

گفتم فلانی کاراش بده: تف انداخت جلوم رو فرش جلو بچه هام

گفت ازت راضی نیستم بعد ۱۵ سال

گفت زن کرمویی هست

تازه عروسی کرده بودیم گفت پی آهنی ک برا مادرم خریدمو دادی به مامانت! در صورتی که نخریده بود اصلا

گفتم افسردگی اومده سراغم گفت به همون دوستات بگو! حالا من دوستی ندارم اصلاااا یعنی پای همه رو برد!

گفت گوشت خریدم نیست و کمه تو فریزر! گفتم خوب درست کردیم خوردیم گفت نعععع دروغگویی

گفت چند نفرو از نگاهشون بدم میاد چشمای تورم درمیارم.....

میوه تو پشت صندوق ماشین جا گذاشته بود برا اینکه نگنده تو گرما ، رفتم آوردم بالا، وقتی بیدار شد گفت غلط کردی رفتی دست زدی ب صندوق ماشین کثاااافت، دفعه دیگه از این غلطا بکنی قلم پاهاتون میشکنم!

حالا خودم با نخوردن و جمع کردن پول جمع کردم!

دلم خیلی شکسته ازش!

فقط از خدا میخوام رو تخت بخوابه و زبونشم کار نکنه....

خیلی حرفای قشنگی بهم میگه مثلا بهم میگه از بچگی دوستت داشتم یا اینکه بیشتر بهم میگه خدا کلی وقت گذاش ...

عاخییییییی قلب قلبی شدم 🥹😍

دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹👩🏻‍⚕️🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️

عاخییییییی قلب قلبی شدم 🥹😍

عزیزم ممنونم 😍ولی میدونی چیه متاسفانه من قشنگ ترین روزام با بدترین روزام قاطی شد مثلا وقتی به یه خاطره قشنگ فکر میکنم یهو میبینم این خاطره تو بدترین حالم بوده کلا بهم میریزم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید