2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وقتیک نیاز جنسی داره قربون صدقم میره وقتیک رفع ک شد سگ میشه

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
بیشتر ببینید

وقتی از ارایشگاه روز عروسیمون بیرون اومدم وقتی منو دید چشاش ذوقی شد و گفت چه خوشگل شدی🥺😍هیچوقت اون لحظه یادم نمیره.اوایل نامزدی خیلی حرفای عاشقونه میزد ولی الان همش سر کاره 🥲

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

خیلی حرفای قشنگی بهم میگه مثلا بهم میگه از بچگی دوستت داشتم یا اینکه بیشتر بهم میگه خدا کلی وقت گذاشته تا تورو اینجوری بی نهایت زیبا نقاشی کنه گاهی بهم میگه شک دارم آدم باشی بنظرم فرشته ای، اون زمان که بیمار بودم صداشو شنیدم توی حیاط زیر بارون به خدا میگفت توهم عاشقش شدی؟ چرا اینقدر زیبا افریدیش که بشی رقیبم و حالام ببریش پیش خودت :) چون قرار بود فقط یه روز زنده باشم :) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

یه بار به همسر جان گفتم چقدر دوسم داری؟ 

گفت به بزرگیِ خورشیدی که تو آسمونه. 

و زمان این گفتگوی عاشقانه، ۱۱ شب بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

یعنی از شوهر من عاشق تر... مردی تو دنیا وجود نداره🤣🤣

میمیره برام😂😂😂❤️❤️

گفتم من مشکل قلبی دارم نمی تونم باهات ازدواج کنم گفت قلب من مال تو 

گفت تو شبیه اروپایی ها خوشگلی 

بعد زایمانم یه اتفاق بد برام افتاد بهم گفت غم و غصه ی تو پیرم کرد

البته پیر نیست از سنش خیلی کمتر می خوره بهش 

در کل بلد نیست حرف محبت آمیز بزنه اینا رو طی ده سال بهم گفته

مهمونی طرف فامیل خودش بودیم ،تو راه برگشت ،تو ماشین گفت،:همیشه سرم بالاس.

گفتم ممنونم .بچه ها بزرگتر بشن بیست به خودم میرسم ،گفت منظورم وقارته،خانومیته ،یه سر و گردن بالاتر از هم سناتی،اصلا لِوِلِت بالاتر از جمع ِ.

یعنی منو میگی خر کییییییف   

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
خیلی حرفای قشنگی بهم میگه مثلا بهم میگه از بچگی دوستت داشتم یا اینکه بیشتر بهم میگه خدا کلی وقت گذاش ...

یادمه با خدا حرف می‌زد دردودل می‌کرد گفت بیا یه معامله کنیم این دخترو بهم برگردون به جاش یه چیزو از خودم بگیر دو روز بعدش من بهتر شدم دکتر گفت نیاز به یسری چیزا نیست اما همسرم یه چیزی که مربوط به مال بود از دست داد ولی هیچوقت نگفت چرا همیشه میگفت معامله خوبی بود راضی هستم. اون زمان هنوز نامزد هم نبودیم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

عروسی دعوت بودیم... صبحش خواهر شوهرم گفت دیشب  خیلی خوشگل شده بودی.... شوهرم گفت همیشه خوشگل بوده....اینو خیلی جدی گفت... بعد همسر من خیلی آدم سر زبون دار ورمانتیکی نییت.. ولی حرفی بزنه میدونم از ته دلشه... قلبم با شنیدن حرفش  قلبی قلبی شد❤😍😍😍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺