2777
2789

خيلي جالبه

تاپيك ميزنن كي شوهرش بلنده؟ همه: ما!

كي شوهرش كوتاهتره؟ همون همه: ما!

كي شوهرش سرتره: بازم همه: ما! 

شوهرتون چه حرفاي قشنگي زده؟ باز همون همه: شوهر من اين شوهر من اون…

كي شوهرش بددهنه؟ ما

كي با عشق ازدواج كرده؟ ما

كي سنتي؟ ما

كي با دوست پسر؟ ما

كي جدا شده؟ ما

كي جدا نشده؟ ما

كي شوهرش دست بزن داره؟ ما

كي خودش دست بزن داره؟ ما

كي شاغله؟ ما

كي خونه داره؟ ما

خدايي خيلي باحالين

پس اينايي كه هر روز تاپيك خيانت و كتك و خرجي ندادن ميزنن همشون منم به تنهايي!!!!

یه بار تو ماشین داشتیم دعوا میکردیم یهو وسط دعوا با صدای بلند گفتم میدونی تو مثل چی هستی؟ تو مثه شغالی،،، یهو صداشو باریک کرد گفت اگه شغال هم باشم شغال توام،،منم زدم زیر خنده دعوا تموم شد،،،،یه بارم باهاش قهر بودم تو ماشین رفتم پشت نشستم اخم کرده بودم تو مسیر همش تو آینه نگام می‌کرد یهو گفت قربونش برم که حتی اخمشم قشنگه،،، دیگه منم خندیدم قهر تموم شد،،یهوبار گوشم خیلی درد بود همون زمان کرونا،، کیسه آب گرم گذاشتم خوابیدم ،خودش تنهایی رفته بود دکتر گفته بود زنم گوشش درده و ... دکترم خندیده بود گفته بود زنت میخواد بکشتت کرونا اومده خودش از ترس جون نیومده تو رو فرستاده،،بعدشم از خواب که بیدار شدم داروهامو گرفته بود گذاشته بود بالای سرم،،، یا شبایی که مریض میشم تا صبح نمیخوابه،،

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خيلي جالبهتاپيك ميزنن كي شوهرش بلنده؟ همه: ما!كي شوهرش كوتاهتره؟ همون همه: ما!كي شوهرش سرتره: بازم ه ...

هرکی هر کدوم از این موضوعات بهش مربوط باشه میره تو همون تاپیک، فهم این چیز سختی نیس 

بیمارستان تخصصی قلب کسایی میرن که مشکل قلبی دارن واسه مشکلات چشمی ک نمیرن 

لطفا لایک کنین

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید
یه وقتی که خیییییلی ناراحت بودم... گفت هرررر جور که باشی من میخوامت

منکه باامضاتون گریه م گرفت چی

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید
خيلي جالبهتاپيك ميزنن كي شوهرش بلنده؟ همه: ما!كي شوهرش كوتاهتره؟ همون همه: ما!كي شوهرش سرتره: بازم ه ...

وا خوب زندگی نه سیاه مطلقه نه سفید مطلق به هر حال همه مردا یبار بدترین چیزارو میگن یبار بهترین چیزا

بعد تو این سایت کلی ادم هست خوب هر چیزی شامل خیلیا میشه ...

دیدم نسبت به ازدواج خیلی بد بود ولی کامنت های شما این حس بد رو ازم دور کرده 😍عشقتون پایدار

منم کامنتا روکه میبینم امیدوارمیشمو چشام قلبی میشه.چقدد ذوق میکنم از حال خوبشووون

بیشتر ببینید
@دندونای_پایین_سوکجین بیا بخون و عذاب بکش همراه با من 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

سینگل آزاری به روش نوین

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد