2777
2789
😂😂😂😂مطمینن پدرشوهرت حاضر نیست بیارتت وگرنه شماها یه موش سوراخ تو شمال داشته باشین هرهفته هستین😂 ...

من یه شهر رو یه بار بیشتر نمیرم ،اگه مردمش آدم باشن دوباره میرم،اما متاسفانه مردم شمال رو اصلا نمی‌پسندم.شما آب خنک بخور چون میبینم اون روز رو که چند سال بعد کل شمال واسه ما تهرانی ها میشه،بعد شما ها مثل مردم فلسطین آواره میشید.

خودت هیچی نیستی و عرضه نداری اگ عرضه داری بیا همینجا زندگی کن ببینم دو روز دووم میاری

من خودم تو رامسر ویلا دارم

کل سال هم تو رفت اند هستم

فشار بخور 

تمام پولدارهای اونجا هم تهرانی هستن باز فشار بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همون چند روزم نیاین خونه زندگی ندارید همش اینجا میاین

اخه باز کجا برن چادر بزنن استفاده کنن رایگان از همه چی؟هرجه برن بخاطر ابو هوا مجبورن هزینه کنن هتل بگیرن اینایی هم که من دیدم خسیس تر این حرفا

وگرنه اون مسافرهایی که با کیفیت سفر میکنن قدمشون روی چشم کسی مشکلی باهاشون نداره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
انفاقن خونه من کنار دریاس یه پارکم داره بالغ بر پنجاه تا چادر میزنن شورتاشونم اویزون میکنن ما میبینی ...

برو چابکسر کلا یک سمت خیابون سرتا سر شهر پر از هتله ، هتل اهوان وسط قرار گرفته اونم هتل اپارتمان بزرگ  ، خود هتل اهوان ۱۰۰۰ دستگاه واحد ویلایی ۱۰۰۰ واحد اپارتمان داره چابکسر انقدر که هتل داره خونه نداره 

من یه شهر رو یه بار بیشتر نمیرم ،اگه مردمش آدم باشن دوباره میرم،اما متاسفانه مردم شمال رو اصلا نمی‌پ ...

دقیقا بخاطر امثال شماهاست که بنده خدا میگه نیاید دیگه

چقدر پر از عقده و کینه هستی 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مامان جون شما بهتره الان ک پاشدی ب فکر ناهارت باشی و حرف گنده تر از دهنت نزنی اتفاقا خیلیا جوابای من ...

الان دختر جون ماه رمضون ناهار نمیخوریم

حرف بزرگ تر از دهنت که تو داری میزنی 

بعدم خیالت راحت تو این تاپیک هیچکسی بی ادب تر و بی منطق تر از تو نیست

بعدم آنقدر از شلوغی شهرت ناراحتی جمع کن برو 

برو یه جا که هیچ مسافری نداشته باشه

هو خودت راحتی هم بقیه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من خودم تو رامسر ویلا دارمکل سال هم تو رفت اند هستمفشار بخور تمام پولدارهای اونجا هم تهرانی هستن باز ...

اخه تو کی باشی داغون بخاطر حرف تو فشار بخورم😂😂ویلا تو خوابت داری؟ 😂بدبخت اون سه تا بچه که تو مامان شونی😐🤨

حقیقتش ما پنج شش سالی هست نتونستیم سفر بیایم شمال ولی امسال تصمیم گرفتیم بریم 

خصوصا وقتی با برادر بزرگترم همسفر باشیم  لااقل روزی چند میلیون پول غذای هشت نفرمون میشه

ویلا کم کم شبی چهار تومن

هزینه ی گشت و گزار هم که علاوه میشه

اصفهانم از بس ترافیک هست ما ماشینمون بیست و چهاری تو پارکینگ هستش حتی تو زمستون مگر به خارج از شهر بریم یا پیک نیک بریم

البته کوردم اما پونزده ساله ساکن اصفهان شدم 

البته که اگر کل ایران برای مسافرت بیان اصفهان یا زمانی که تهران بودیم میومدن تهران جز خوشحالی برای ما چیزی نداشت 

تازه اصفهان اگر بگم تمیز ترین شهر جهان دروغ نگفتم اما خب همون نوروز هم شهرداری همه ی تلاشش رو برای تمیزی انجام میده فوق العاده تو عید تلاششون زیاد میشه

ولی با اینحال هیچ وقت نشده بگیم چرا ترافیک میشه و مسافر میادو ... فقط میگیم الهی شکر کاسبا دوازده ماهو بیکار بودن لااقل الان چهار تا مسافر میاد

بعید هست از شمالیا همچین رفتاری 

والا اگر میشد رزرو رو کنسل کنیم و میتونستم بقیه رو قانع کنم که چند روز به عید مقصد عوض بشه شاید اینکارو می کردم 

چون رفتار بدی اینجا داره دیده میشه 

کاش شمالیها بگن که همشون اینجوری نیستن دلمون خوش شه

اخه خب شمال بارون و دریا با هم هست و ب نظرم کسی برای دریاش نمیاد برای باروناش و نم هواش میاد شمال 

جالب نیست اینجوری ادمو شوت کنید بگید برید جنوب 

اینکه از هزینه ها گفتم حالا یکی مثل من سفر کم میره ولی خیلی خرج میکنه یکی هم زیاد میره و کم خرج تر پس مسافر رزقشو میاره 

بالاخره محاله ادم اگه از خونش غذا ببره بتونه بیشتر از یکی دو روز باهاش سر کنه لابد بقیه ی سفر رو از رستورانا میخرن

در ضمن ما دوستهای شمالی زیاد داریم که از ترسمون نمیزاریم متوجه رفتنمون ب شمال بشن از بس که گیر میدن که باید بیاین خونه ی ما

وقتی هم میری انقققدددر عزت سر ادم میزارن که ادم خجالت میکشه 

خلاصه که نکنیم اینکارو 

یعنی چی چند ساله مد شده اینجا نیاین اونجا نیاین 

من حقیقتش هنوز تو واقعیت با همچین ادمایی برخورد نکردم و فقط تو مجازی دیدم

🤐😳این همه هتل ویلا تو شمال برای شمالی ها ساختن 🤭خدایی حرفایی می زنید ما چند یکسال پیش رفتیم چابکس ...

عزیزم تجربه هر کسی فرق میکنه.چابکسر کنار رامسره و من هردوشهر رفت و امد دارم.مواقعی که شلوغ میشه اینجا غیراز جاهایی که چادرزدن مجازه جاهای دیگه هم چادر میزنن.دسشویی و شستن ظرف و ظروفم همونجا انجام میدن که من به چشم دیدم.حتی شستن مو کنار جو خیابون کنار باغ ۳۳ هکتاری که توریستی ترین خیابون رامسره که صدالبته به خاطر قصور مسیولینه.پارسال کنار منزل ما یه میدون مانند بزرگ هست که توش فضای سبز پراز چادر بود که ماشین شهرداری و نیروی انتظامی برای اولین بار اومدن با بلندگو گفتن که جمع کنید اینجا چادر زدن مجاز نیست.

چهارراه توساسان لمتر کنارش شیر ابه خانومه نشسته بود داشت ظرف میشست.

گلایه های شمالیها تمامش بی حق نیست.خیلی از مسافرا فرهنگ مسافرت رفتن ندارن.مسافرانی ک فقط چهره شهرو کثیف میکنن کنار کوچه ها کنار ماشین مردم قضای حاجت انجام میدن،،،   .نمیدونم کدوم شهر هستین ولی مطمینا اگه همین اعمال تو شهر شما مدام انجام میشد شماهم گلایه میکردین.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اخه باز کجا برن چادر بزنن استفاده کنن رایگان از همه چی؟هرجه برن بخاطر ابو هوا مجبورن هزینه کنن هتل ب ...

خیلی از مردم توان اقتصادی ندارن ک هزینه هتل کنن ب قول شما با کیفیت سفر کنن ...شمال هم ارث پدر شما نیس اینقد از سفر هم وطنان ناراحتی 

والا شمال و همین تهرانیا اباد کردن ببخشیدا اینو میگم ولی خود ادمای شمال هیچی نیستن عرض ندارناعصبامو ...

چقدر شما بی ادبی

من شمالیم باید بگم شما بشدت ادم بیشعوری هستی که همه‌رو جمع میبندی

خیلی از مردم توان اقتصادی ندارن ک هزینه هتل کنن ب قول شما با کیفیت سفر کنن ...شمال هم ارث پدر شما نی ...

ندارن خب نرن 

مگه ما همش در حال سفریم؟همون تو شهر خودمون میگردیم

چهره‌ی شهر رو به گند کشیدن همه جارو پر اشغال میکنن حتی حاضر نیستن هزار تومن تو اون شهر خرج کنن طلبکار هم هستن

حداقلش اینه با اون همه پشم با رکابی نگردن اشغال های مصرفی خودشون رو جمع کنن

الان دختر جون ماه رمضون ناهار نمیخوریمحرف بزرگ تر از دهنت که تو داری میزنی بعدم خیالت راحت تو این تا ...

چه رویی داری من جمع کنم برم یا شماهایی که اینجا رو با کاروانسرا اشتباه گرفتید 😐بخاطر آدمای پررو و بی فرهنگی مثل توعه که اکثرا شمالیا خوششون نمیاد از مسافرا هرکسی احترامش دست خودشه مثل شما که احترام برات مناسب نیست حالا فقط سرتو تو جوابای نکنی می بینی چند نفر دیگه هم همیم نظر و دارن