2777
2789
عنوان

دخترخاله ی حسود یا دوست

148 بازدید | 10 پست

از قدیم هرچی من میخریدم اونم می‌خرید 

کلا خانوادگی هرکار بقیه کردن باید انجام بدن 

ولن هم اومد به عنوان دوست برام کادو خرید 

الانم من رفتم یه ورزش گروهی و گفته بودم بهش اما بعد چند جلسه که رفتم گفتم آره من رفتم ثبت نام کردم 

چون دوس نداشتم بیاد 

اونم رفت یه ورزش رزمی و مثلا جلسه اولش نگفت آخه لعنتی اگه منم مثل تو بودم که این دقیقا نزدیک بهم منم میرفتم این رزمیا و کلا رزمی با روحیم نمیسازه 

بعد هنوز یک ماهه میره میگه مسابقه داریم بعد عید 

منم که مسابقه داخلی خودمون با خودم ولی حالت رسمی میخواد برگزار کنن بعد میگه اینکه چیزی نیس با یه حالت کم شمردن و کوچیک کردن 

اینو ما خودمون تنهاییم اونکه گروهیه😑

قشنگ حسودیش مشخصه

اینم بگم از روابطش و کارهاش از اولش خبر دارم یعنی بهم میگه ولی خب من اعتماد ندارم بهش و نمیگم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببیین اگه فکر میکنی واقعا داره بهت حسودی میکنه برات مهم نباشه بیخیال باش فکر کنم زیادی داری بهش واکنش نشون میدی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
همین فرمون پیش برو دخترخاله فامیل خوبی نمیشه برا آدم،همیشه خدا رقابت هست

اره و کلا همسن و سال آدمم باشه بدتره چه پسر چه دختر 

من خودم فقط حرفامو به مامانم میگم

آدم های اینجوری زیاد دیدم نسبت به خودم 

الان من رو قله ام اونها پایین کوه هم نیستن چون رو حسادت میرن جلو نه علاقه خودشون .اگر اینجا میشد ویس گذاشت خوش بود داستانهامون رو تعریف کنیم برای هم 

ببیین اگه فکر میکنی واقعا داره بهت حسودی میکنه برات مهم نباشه بیخیال باش فکر کنم زیادی داری بهش واکن ...

نه آخه تازه گفت منم اینطوری که آخه یعنی چی 

هر ورزشی برای خودش خوبه 

آدم های اینجوری زیاد دیدم نسبت به خودم الان من رو قله ام اونها پایین کوه هم نیستن چون رو حسادت میرن ...

یعنی باورت میشه باباش حتی به ریش مردم هم حسودی میکنه 

یعنی اگه همکاراش ریش گذاشتن اینم میزاره 

خود باباش به وضوح گفت 

حتی خالمم همین مدله 

چه خوب که یه فرقی بین آدم حسود و هدف دار هست 

حتی من هرکلاسی هم میرم اونم میخواد بره ولی خب اینو قشنگ سوخت

امیدوارم همیشه موفق باشی 

یعنی باورت میشه باباش حتی به ریش مردم هم حسودی میکنه یعنی اگه همکاراش ریش گذاشتن اینم میزاره خود باب ...

اطرافیان من هم به خصوص دخترخاله هام اینطورن از مادر و پدرشون این چیزها سر گرفته. 

هر زمان تنهایی و تو‌ سکوت رفتی جلو برنده ای 

من یه دوستی داشتم اول دبیرستان آه میکشید حسودی میکرد نفسش هم بد بود تو زندگیم. فاصله گرفتم خودم با کلاس ها سرگرم کردم الان اندازه یه اتاق ۱۵متری از سقف تا رو زمین لوح تقدیر ، مدرک ها و...... منه. من میرفتم کلاس رزمی خالم تا فهمید دخترش فرستاد یه جلسه دو جلسه بیشتر نتونست من سه تا مربیگری رزمی دارم فقط ! این فقط افتخاراتم تو ورزشه! ممنون همچنین شما . 

فاصله بگیری به هر جا بخوای می‌رسی 

اطرافیان من هم به خصوص دخترخاله هام اینطورن از مادر و پدرشون این چیزها سر گرفته. هر زمان تنهایی و تو ...

درسته عزیزم 

چه بانوی هنرمند و عالی