2777
2789
عنوان

قرص ریتالین

1697 بازدید | 195 پست

سلام کسی میدونه قرص ریتالین اسپانیایی کجا داره برای بچمه‌ احتیاج دارم ایرانیش‌ اصلا خوب نیست شهر خودمونم‌ گیر نمیاد انگار قحطی اومده اگه میدونید توروخدا بهم بگید لطفا!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نیست جانم 

سه هفته است دنبال همون ایرانی هستم هنوز نگرفتم 

یعنی ایرانی تاثیر نداره؟!

روزی چند تا میخوره فرزند گلتون؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسی قرص جینگو بی ضد برای من عالی بود روتمرکز وحافظه دکتر مغز وواعصاب برام تجویز کرد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نیست جانم سه هفته است دنبال همون ایرانی هستم هنوز نگرفتم یعنی ایرانی تاثیر نداره؟!روزی چند تا میخوره ...

ایرانیش‌ روز اوله‌ که بهش دادم تاثیر خولی نداره بنظرم آخه یکم شیطون‌ شده باز فضولم هست البته بچه‌ من

اصفهان و تهران من میدونم هستکجایی

تهران کجا هست میگید؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایرانیش‌ روز اوله‌ که بهش دادم تاثیر خولی نداره بنظرم آخه یکم شیطون‌ شده باز فضولم هست البته بچه‌ من

تا دوماه پیش سوئیسی بود بعد شد اسپانیایی الانم حتی ایرانی پیدا نکردم