2777
2789
عنوان

پارنترم ابنجوری کرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 38 پست
نه قهر نکرد تازه عاشقمه بنظرم روش من خوبه

ولی گناه داره اما پسرا عاشق دخترای پر توقع ان

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

تروخدا ناراحت نشه چی بگم ناراحت نشه

هیچی بابت کادو تشکر کن ازش و خوشحالیتو نشون بده

ولی باهاش حتما حرف بزن که حالا اوکی خواب موندی یه بار بود با اینکه کلی دلم شکست ولی اتفاق ممکن بود واسه من میوفتاد ولی تو که می‌تونستی برام کادومو بفرستی ایکاش همون موقع میفرستادی شده حتی یه دسته گل کوچیک میفرستادی کادو اصلی رو وقتی منو دیدی می‌دادی آدم حس خوبی نمیگیره وقتی میتونی یه کاریو بکنی و نمیکنی و حتما بهش بگو که من از کادوت خیلی خوشم اومد و دوسش دارم ولی به خاطر ناراحتی هایی که تو دلم دارم نمیتونم تمام ذوقمو نشون بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی بابت کادو تشکر کن ازش و خوشحالیتو نشون بدهولی باهاش حتما حرف بزن که حالا اوکی خواب موندی یه بار ...

اگ کلا نداد چی

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یعنی واستون کوچکترین ارزشی قائل نیستبه خاطر کادو نمیگما شما که محتاج کادوی اون نیستین به خاطر ارزش و ...

چی بگم خاهر من سگو فکر کن که حس میکردم باهاش خوشبخت میشم

دورازجونالان هم دیر نشده همه چیزو بسنج و اگر نتیجه خوب نشد تموم کن باهاش

نمیتونم 

یعنی خیلی وابستشم ولی انچنان دوسش دارم فوشش میدم ولی بدون اون نمیتونن