2777
2789
عنوان

پارنترم ابنجوری کرد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 38 پست
جان مامانم😂😂نگا یکی ناپیکام چتمون هست ایقد سگ محلش میکنم منت میکشه

قهر نمیکنه؟

این رلت دوست نداره

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا الان انتظار داری ما بهت چی بگیم؟

کادو تولد که نخریده واست

کادو ولنتاین رو بعد یک ماه میخواد بده بهت

اومده شهر تو ولی خواب مونده 

بعد الان نگران اینی که ناراحت شده یا نه

حالا نمیگم کات کن ولی حق داری باهاش دعوا کنی از دستش ناراحت باشی باهاش قهر کنی اون باید شعور داشته باشه که تو حق داری

واقعا الان انتظار داری ما بهت چی بگیم؟کادو تولد که نخریده واستکادو ولنتاین رو بعد یک ماه میخواد بده ...

تروخدا ناراحت نشه چی بگم ناراحت نشه

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

خب اشکال نداره بگی بفرستش وفتی خریده. بگو خیلی مشتاقم زودتر ببینمشششش😍 یا خیلی ذوق دارم زود ببینم😍

فرستاده 

پارتنر وظیفه ای نداره عزیزم هرچی باشه از رو محبتهولی شوهر چراانقدر توقعات بیجا نداشته باشید

پارنتری ک اومده خاستگاریت

خانواد ها درجریانن ـ

قرار عقد کنیم بنطزت وضیفه خرج کادو دادن نداره 

چ بسا چندتا مورد عین خودم دیدم طرف براش ۸ تومن زده

درحالی ک بهم پول نمیده ی کادوهم نده  من روز مرد ولن و تولدش کادو گرفتم یدونه کادو به مناسبت هردوتاش نده  درظم تمام هزینه هام حتی شارژم بابام میده بیرون بیریم من حساب کنم؟ میگم پارنتر چون عقد نکردیم

مگه چی گفتی که ناراحت بشه!!

گفتم کادومو بفرست

بنظرم رل تو دوست نداره که رفتارش باهات اینطوره

منطورم دوستی نداری😂

ن عزیزم دوسم نداست خاستگاری نمی اومد میگم رل پانترم چون عقد نکردیم قرار چند وقت دیگ بکنیم خانوادهامونم میدونن