2777
2789
عنوان

پارنترم ابنجوری کرد بیاین

508 بازدید | 38 پست

سلام درباره پارنترم

بهش پیام دادم کادومو بفرسته کادو واشه ولن تولدم ۱۷ بهمن بود 

بعد گفتم ناراحت میشه نوشتم کادو مهم نیست  و من شوخی کردم هرجور راحتیـ

یعد اون گفت که متعجب کردم اینجوری گفتی 

منم گفتم شوخی کرومـ

ناراحت شده بنطرتون

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی بگم والا...من به شوهرم روم نمیشه این مدلی بگم کادومو بده🥴

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
تو بهش کادو دادی؟

ن اون کادو  گرفته گفتم بفرستم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

چی بگم والا...من به شوهرم روم نمیشه این مدلی بگم کادومو بده🥴

برای همبنه اسم کاربریت تازه عروس بدشانسه بعدشم وضیفشه خرج کنه برام

کادو ولنتاین ندادی؟

من دادم بهش هم ولن هم تولدم تازه جدیدا براش کادو گرفتم ک فرصت نشد بدم بهش

این چ پارتنریه کادو تولد نگرفته

تروخدا ناراحت نشده باشه کادو بخوره تو سرم

برای همبنه اسم کاربریت تازه عروس بدشانسه بعدشم وضیفشه خرج کنه برام

عزیز لقب بدشانس برای قبل ازدواجمه 🤭😂و اون موقع که کاربریمو زدم اسم دیگه ای ب ذهنم نیومد...اگر قانع نشدی باز میتونی تو تاپیکام بگردی و یه چیزی پیدا کنی که بگی🤭

در ضمن ادمای مستقل و موفق همچین ذهنیتی ندارن که «وظیفشه برام خرج کنه»😌

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
عزیز لقب بدشانس برای قبل ازدواجمه 🤭😂و اون موقع که کاربریمو زدم اسم دیگه ای ب ذهنم نیومد...اگر قانع ...

عزیزم من براش سه برابر کادو گرفتم بدون مناسبت روز مرد هزازتا کوفت بعد اون ی کادو تولد نباید بده؟

من تولدش بود فقط تبریک ولن هم کادو ندادم اون کادو گرفت😂😂

واقعا؟