2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد زنی که تا ساعت دوازده خوابه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 89 پست
😂😂😂منم زیاد میخوابم چون اگه نخوابم مریض میشم و اخلاقم بد میشه امروز تا یک خواب بودم انقدر چسبید و ...

منم همینم 

تمیزتر  و مرتب تر از من تو حانواده خودم و شوهرم پیدا نمیکنی اما متاسفانه این عاذت تا ۱۲ خوابیدن از بچگی همراهمه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کنید یه وقتایی به دیگران هم مربوط میشه ومخصوصا وقتی زنگ میزنن که بیا کمکم خونه رو مرتب کنم

خوب اینم خودتون بهش رو دادین اگه کمکش نرین اونم نمیگه و شاید خودشو جمعو جور کنه

منم همینم تمیزتر و مرتب تر از من تو حانواده خودم و شوهرم پیدا نمیکنی اما متاسفانه این عاذت تا ۱۲ خو ...

درسته عادته خوبی نیست 

ولی دلیل نمیشه کسی که زیاد میخوابه یا ساعت خوابش با دیگران فرق میکنه عیب و ایراد داشته باشه بی نظم یا تنبل و‌... باشه 

😁

درسته عادته خوبی نیست ولی دلیل نمیشه کسی که زیاد میخوابه یا ساعت خوابش با دیگران فرق میکنه عیب و ایر ...

اره دقیقا چه حرفای زشتی زدن 

تنبل شلخته افسرده بیعار بیکار 

خوبه ادم حرف دهنشو بفهمه ببینه چی داره تایپ میکنه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید
والا😄. خو چیکارمون داره میگه ازمون متنفره. لابد هیچ چیزی توو این دنیا بهمون انگیزه ی پاشدن نمیده. � ...

حالا انگار کسایی که از خروسخون بیدارن همه دانشمند و نابغه شدن 😁 پامیشن میان نینی سایتو چک میکنن دیگه😂

من زیاد نمیخورم زیادم حرف نمیزنم ولی زیاد میخوابم پلیز از من متنفر نباش 🥹❤️‍🔥😂 وگرنه از فردا بیش ...

کوالای منی 🥺😍😂

دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند

ببخشید بی ادبی کردم از کوره نباید در میرفتم

زیپ ایت. 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام". 

بیشتر ببینید