2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد زنی که تا ساعت دوازده خوابه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 89 پست
نه زیاد میخورم نه زیاد میخوابم نه زیاد حرف میزنمولی اینا چه صدمه ای به زندگیت میزنن که ازشون متنفر ب ...

چون افسردگی داره بگیره بخوابه؟

خب بره دنبال درمان

شوهرش اینهمه داره برای زندگیشون زحمت میکشه

خانمم یه ذره تلاش کنه دیگه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی نظر من اینکه خانم اگه تلاشی نمیکنی و سرکار نمیره اشکالی نداره ولی توقع بیش از انداره هم نباید داشته باشه قانع باشه!! 

اونم بره سرکار که بتونه بخره حیف نشه!!

هم میخواد بخوانه هم عالی ترین زندگی رو داشته باشه نمیشه کهه

از نظر من رفتار خانم اشتباه 

اسی حالا خود شما که ساعت شش صبح بیدار میشی چه کار مفیدی انجام میدی ؟ یعنی شوهرت نباید بره سر کار ؟ 

اینکه تا ۱۲ خوابه به خودش مربوطه اما اینکه خواسته های زیادی داره بحثش جداست 

چقدر تنفر دارم از آدمایی که زیاد بخورن زیاد بخوابن و زیاد حرف بزنن

من زیاد نمیخورم زیادم حرف نمیزنم ولی زیاد میخوابم  پلیز از من متنفر نباش 🥹❤️‍🔥😂 وگرنه از فردا بیشتر میخوابم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بیشتر ببینید
خب عروسمونه

عزیزم ماهم عروس داریم تنبل یا زرنگ مهم خودشونن ن شما و بقیه و لطفا اصلا دخالت نکنین و حتما بخاطر این ک شمارو اذیت کنه گفته حروم شدم وگرنه خودش میدونه ک زندگیش چطوریه

😂😂😂

منم زیاد میخوابم چون اگه نخوابم مریض میشم و اخلاقم بد میشه 

امروز تا یک خواب بودم انقدر چسبید و اخلاقم عالی بود😁 ولی خب ۴ صبح خوابیدم دیگه🥲

اما به تمام کارامم میرسم غذامو پختم به خونه تکونیم رسیدم خریدا رو جا به جا کردم فیلم دیدم با بچه هام بازی کردم

الانم میرم باز خونه رو مرتب کنم بعد بیام با شوهرم بگیم بخندیم 

عزیزم ماهم عروس داریم تنبل یا زرنگ مهم خودشونن ن شما و بقیه و لطفا اصلا دخالت نکنین و حتما بخاطر این ...

باور کنید یه وقتایی به دیگران هم مربوط میشه ومخصوصا وقتی زنگ میزنن که بیا کمکم خونه رو مرتب کنم

شمام همونجاس جات بااین زبونت

تو خودتم جات همونجاست خرگوش خان

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام". 

بیشتر ببینید
چون افسردگی داره بگیره بخوابه؟خب بره دنبال درمانشوهرش اینهمه داره برای زندگیشون زحمت میکشهخانمم یه ذ ...

مثلا ساعت پنج صبح بیدار بشه قراره چه تلاش مفیدی بکنه؟

اصلا به خواهر شوهر چه ربطی داره که زن داداشش کی بیدار میشه؟

بله کسی که  افسردگی داره زیاد میخوابه

بره دنبال درمان هم قرص های ضد افسردگی بدتر خواب اور هستن

خوشحالم برات که تجربه شو نداشتی ولی اونی که افسردست برای فرار از زندگی و افکار خودکشی به خواب متوسل میشه

ما توی زندگی کسی نیستیم و دخالت کار درستی نیست اونم توی ساعت خواب زن داداش استارتر 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿