سلام بچه ها ما همیشه اسم واسه ماشین نوشتیم ولی در نمیومد منم گفتم شانس ندارم که واسه ماشین خارجی اسم بنویسم مطمئنم در نمیام که طرح مادران بود و شانس مزخرف من اسمم در اومد و قیمت ماشین دو میلیارد بود من کل زندگیم رو بفروشم ۵۰۰ میلیون جور نمیکنم چه برسه دو میلیارد رو دیگه امتیازشو فروختم و دادم جای رهن خونه و تعویض پلاک و ثبت سند هم انجام شد ...... حالا به خاطر همون ماشین شدیم دهک ده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهم مثل شما بودیم براماشین اسم نوشتیم ودرومد ماشینمونو فروختیم ریختیم به حساب این ماشینه، بازاینو فروختیم پول اومد به حسابمون وهی گردش کرد حتی طلاهم واسه این ماشین فروختیم ودهکمون شد 8. خداروشکر بعد 7 8ماه این ماه دهکمون اومدپایین. مامحتاج اون سبد معیشتی هاهستیم اونوقت به مانمیدادن به دوستمون که ماهانه 60میلیون درامدشه میدادن چون اون درامدشو میزد به حساب خانومش الان عادلانه شده اونادهکشون رفته بالا مااومدیم پایین.
۴۰ تومن اینم دقیقه نود چون به پولش احتیاج داشتم برای رهن خونم
40تومن😳😳😳مگه اینقد کمه امتایزش
خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش