2777
2789
عنوان

زنداداشم کلاهبرداری می کنه

1308 بازدید | 53 پست

من سالهاست باهاشون قطع رابطه ام

وام خونگی میذاره، بعد اون خانمایی که ساده هستن ، میره بهشون میگه تو پولت رو بده به من نوبت من شد تو ببر.

پول اون خانم رو می بره. نوبت خودشم پول خودش رو می بره. همینجوری ۹۰ میلیون مردم رو سرکیسه کرده.

حالا هر روز میرن در خونه مامان بابام میگن عروست کلاهبرداره! 

بابام چند سال همیشه خودش قرضای زنداداشم رو صاف می کرد، رو حساب همین کار بابام، اونم بیشتر مردم رو تیغ میزد. چون خیالش راحت بود بابام پس میده. البته الان بابام پولی به اون صورت نداره یه حقوق بازنشستگی داره که خرج دوا دکتر میشه‌. دیگه نمی تونه پس بده. 

حالا طلبکاراش گفتن میریم شکایت می کنیم میندازیم زندان. بابامم گفته برید!

بچه ها نمیدونیم این همه پول رو چیکار می کنه. نه طلا می خره نه وسیله. خونه و وسایل خونه و ماشینش هم همونیه که بابام اول زندگی بهشون داده. هیچ ارتقایی ندادن.

فقط یه بار تو یه دعوا شوهرش بهش می گفت تو زندگی منو نابود کردی تو یه جوری منو زمین زدی که تا صد سال کمر راست نمی کنم. نمی دونم چه غلطی کردن که آبروریزیش مونده واسه پدر مادرمون.

اهل جادو جمبل هم خیلییییی هست، جادو جمبل هزینه هاش زیاده؟ ممکنه پول زیادی صرف جادو جمبل بشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه دزدی کنه بده جادو جنبل ؟ اونم ۹۰ میلیونمگر اینکه کسی مغز خر خورده باشه

مطمئنیم هر روز پیش جادوگراست. فقط نمیدونم مزنه قیمت جادو چنده 😂 خدابیامرز مادرش هم همینجوری بود. کلا کارشونه. 

داداشت نقش سیب زمینی رو بازی می‌کنه حتما

تقریبا! نه نه دقیقا! 

داداشم هیچ مخالفتی نمی کنه با کاراش و خیلی برامون عجیبه. ولی خب به هر حال بعد از پونزده سال که عروسمونه می دونیم فرمون زندگی دست خودشه شوهرش هیچ کاره است. دنباله روی می کنه. 

کاش از همون اول پدرت بدهی عروستون رو نمی‌داد.برادرت خونه و ماشینش رو که نفروخته؟

نه بابام خونه رو براش سند نزد وگرنه می فروخت. ماشینم لازم داره. نمی فروشه. یه ۲۰۶ مدل ۸۷ دارن که سال ۸۷ بابام کادوی عقد بهشون داد. عنوز که هنوزه همون رو دارن.