2777
2789
عنوان

تروخدا یا عبادت نکنین یا میکنین ی جوری نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست

من نمیگم در حق با حجاب ها ظلم نشده اتفاقا اونام‌ اذیتن‌ واقعا ولی فعلا رفیق من از دست چنتا مذهبی ک فقط خودشونو‌ بنده برگزیده میدونن ناامید شده از همه جیز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همشون رو نگفتم خود من هم روزه میگیرم و نماز میخونم.منظور منم فقط شخص خودشون بود

خدا انشاالله هممون و عاقبت بخیر کنه 

ولی آدم خیلی باید تو حرف زدن دقت کنه بخصوص وقتی پای دین درمیون 

چون خیلیا منتظر کوچیکترین اتفاقن ک بهونه بیارن 

اگ حرف مارو بد برداشت کنن اونوقت گناهش گردن ماست🌹

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
ببین گلم شما فرض کن کسی دین رو کامل نمیشناسه از روی مذهبیای اون دین سعی میکنه رفتار اون جماعت رو ب د ...

حیف ک نی نی سایت دستمو بسته میترسم تعلیق شم

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
بیشتر ببینید
حیف ک نی نی سایت دستمو بسته میترسم تعلیق شم

من ک سر ی حرف چرت کاربریه دیگم تعلیق شده 😐

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

یسری تو خیابون ی زنیو دیدم ک قبلاهم تاپیکشو زدما زنه پریود بود لکش ب مانتوش و ازمانتوش ب بیرون زده بود مانتوش ازاینایی بود ک مثل پیرهن مردونن کوتاه شلوارشم جذب و سفید خب خونه خیلییی واضح بود رفتم ب بابام گفتم وایسا کنار این دوستمه یچی بگم بهش رفتم اوولش خیلی گرم حال و احوال کردم جوری ک انگار میشناسمش بعد گفتم عزیزم جسارتا لباستون خونیه گفتم شاید بخوای بدونی ی قشقرقی کرد ک اره تو پدرسگ فکر میکنی بیحیاییه پریود علدیه هاییی مردم بدونین من پریودم من فلانم جلو بابام اب شدم ازخجالت

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
بیشتر ببینید
یسری تو خیابون ی زنیو دیدم ک قبلاهم تاپیکشو زدما زنه پریود بود لکش ب مانتوش و ازمانتوش ب بیرون زده ب ...

میدونم عزیزم فرق شما واونهایی ک من میگم اینه شما خوش برخوردی مهربون جلو رفتی اونا از اول بد رفتار کردن با دوست من

میدونم عزیزم فرق شما واونهایی ک من میگم اینه شما خوش برخوردی مهربون جلو رفتی اونا از اول بد رفتار کر ...

بدوستت بگو ترجمه قرآنو بخونه

اونم نخوند کتاب علل الشرائیع رو بهش هدیه بده 

علت اینکه نماز میخونیم علت روزه علت حرام بودن خیلی چیزا علت کناه بودن قمار همه توش نوشنه شده ب زبان امروزی

بیشتر ببینید
بدوستت بگو ترجمه قرآنو بخونهاونم نخوند کتاب علل الشرائیع رو بهش هدیه بده علت اینکه نماز میخونیم علت ...

ممنونم گلم خیلی لطف کردی پیشنهاد خوبیه واقعا مرسی ازت همون خدات اجر بده بهت انشاءالله 

این چ حرفیه میزنی مادر شهیدی ک جوونش جونش و برای دفاع از ناموس داده الان بی حجاب رو میبینه نباید دلش ...

قرار نیست چون مادر شهیده پاک و مظلوم باشه...

یعنی ممکن نیست با حرف و رفتارش کسی رو از راه خدا باز داره؟

این گناه حساب نمیشه؟