2777
2789

ک فقط شما بنده برگزیده خدایین و بقیه شیطان رونده شده ان! طرف همچین با افتخار تو جمع میگه ما پیشواز میریم روزه رو خب ب ما چه 

یا با حجابایی ک چشم غره میرن ب کم حجاب ترها

فقط چهره دین رو خراب میکنین 

شما چرا ناراحت میشید

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک ایمانش قوی باشه بخاطر حرکت چهارتا آدم نباید از دین زده بشه

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

چهره دین با رفتار برخی خراب نمیشه.

به طرف می گی چرا نماز نمیخونی میگه نماز خون سریع دارم فلان میکنه ‌.... خی چه ربطی به تو داره

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

شما چرا ناراحت میشید

عزمزمه چون همین‌ها دوست منو‌ از مذهب زده کردن با نگاهی تیمشون طرف یکم اعتقادی ام ک داشت چهره دین و خدا رو خراب کردن خدا می‌پذیرد بنده هاشو‌ اینا ننیپذیرم

حالا کثیف تر از اینا خودشونن

این چ حرفیه میزنی 

مادر شهیدی ک جوونش جونش و برای دفاع از ناموس داده 

الان بی حجاب رو میبینه نباید دلش بشکنه نباید ناراحت شه 

بعد اون آدم کثیفه؟ 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
چهره دین با رفتار برخی خراب نمیشه.به طرف می گی چرا نماز نمیخونی میگه نماز خون سریع دارم فلان میکنه ‌ ...

خراب میشه 

تو میخوای امامو‌ بشناسی نگاه پیروانش میکنی طرف اینجوریه کسی ک خوب نشناسه دین رو گمراه میشه

برعکسشم کم نیست اینکه تو جمع کسی بگه روزه ام طرف برمیگرده میگه دست از این امل بازیا بردارید شما که تاپیکت فرهنگ سازیه به هر دو طرف بگید

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بیشتر ببینید
عزمزمه چون همین‌ها دوست منو‌ از مذهب زده کردن با نگاهی تیمشون طرف یکم اعتقادی ام ک داشت چهره دین و خ ...

با اینجور آدما کاری ندارم

دوست شما ایمانش ضعیف کسی که خدارو باور داره اینا چیزیش نمیشه

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم

بیشتر ببینید

بله حرف شما متین اونوقت بی حجابی ک باحجابو دشمن خونی خودش میبینه چطور

جامعا ای ک توش زندگی میکنم نه خیلی خیلیی روشنفکر ولارج و غربیه ک بگیم کسی ب کسی کار نداره ن خیلی سنتی و اینا ک بگیم همه ب کارهم کاردارن

خیلی ممکنه واس باحجاباهم پیش بیاد

بی حجابی ک باافتخار میگ من کاشت میزنم تویی ک نمیزنی خسیس فرقش با همین مذهبی ک بقیه رو شیطورن میبینه چیه؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
بیشتر ببینید