2777
2789
عنوان

تروخدا یا عبادت نکنین یا میکنین ی جوری نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 41 پست

حرف حق 🌹

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برعکسشم کم نیست اینکه تو جمع کسی بگه روزه ام طرف برمیگرده میگه دست از این امل بازیا بردارید شما که ت ...

آفرین 

الان ک جوری شده آدم جرات نمیکنه بگه روزه ام یا نماز میخونم 

سریع انگ املی بهش میزنن

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️

ی همسایه تازه اومده بود مجتمع ما چند بار چیزی تعارفش کردیم مثلا نون تازه یا شیرینی و...  گفت مرسی روزه ام 

چند ماه بعد کلی مرد و زن اومدن در خونش در زدن و فحش دادن که اره شوهرم دزدیده 

این اتفاق چند بار تکرار شد با ادما مختلف 

شغلش صیغه شدن بودن😂🤦🏻‍♀️

این چ حرفیه میزنی مادر شهیدی ک جوونش جونش و برای دفاع از ناموس داده الان بی حجاب رو میبینه نباید دلش ...

من منظور آدمایی بودن فقط با نماز خوندن و روزه گرفتن فک میکنن خیلی آدمایی خوبین ولی هزارتا کار کثیف هم پشتش میکنن

عزمزمه چون همین‌ها دوست منو‌ از مذهب زده کردن با نگاهی تیمشون طرف یکم اعتقادی ام ک داشت چهره دین و خ ...

تو پولدار بدجنس عوضی ببینی از پول زده میشی؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
بیشتر ببینید
من منظور آدمایی بودن فقط با نماز خوندن و روزه گرفتن فک میکنن خیلی آدمایی خوبین ولی هزارتا کار کثیف ه ...

اون منافق 

با لباس دین غلط اضافه میکنه ک دین و خراب کنه 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
خراب میشه تو میخوای امامو‌ بشناسی نگاه پیروانش میکنی طرف اینجوریه کسی ک خوب نشناسه دین رو گمراه میشه

احکام دین و روایات و قرآن چهره دین هستن. کلی آدم مذهبی توب ام داریم چرا اونورو نمیگن. برخی دنبال رفع تکلیف.

در زندان ها نگاه کن غالب آدم بدا متشرع نیستن

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

تو پولدار بدجنس عوضی ببینی از پول زده میشی؟

ببین گلم 

شما فرض کن کسی دین رو کامل نمیشناسه از روی مذهبیای اون دین سعی میکنه رفتار اون جماعت رو ب دست بیاره همونطور ک امامام جلوه خدا بودن‌ مسلمون هم باید باشه اگر نه خراب ورده

نماز خون سریع؟

یعنی چی

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...