2777
2789
عنوان

الان باید چ تیکه ای ب این نمک نشناس بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 31 پست
پیام نمیدم زنگش میزنم

زنگ هم نزن بذار سر فرصت چشم توو چشم بهش بگو

چون میتونه صداتو ضبط کنه برش بده واسشون برعکس پخش کنه کسی ک اونجوری آتیش گرفته هر کاری ازش برمیاد 

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته نمیشه قضاوت کرد ما خواهر شما رو نمیشناسیم دوستتم نمیشناسیم صرفا سوغات خریدن براش دلیل نمیشه ک ...

خواهر من خیلی دختر سنگین و پاک و زیبا و خوش قلبیه همه می‌شناسن پسره هم دو سال تحت نظرش بوده داستانش مفصله 

اما دوستم چون پسر خالش زیبا و وضع مالی خوب و شغل خوب حسادت کرد همین 

هر بژی کورد ✌

زنگ هم نزن بذار سر فرصت چشم توو چشم بهش بگوچون میتونه صداتو ضبط کنه برش بده واسشون برعکس پخش کنه کسی ...

اره واقعادرست میگی اگ اینه همه کار میکنه ک مانع بشه 

آتیش گرفته انگاری 

چی بهش بگم 

هر بژی کورد ✌

اره واقعادرست میگی اگ اینه همه کار میکنه ک مانع بشه آتیش گرفته انگاری چی بهش بگم

فعلا دندون رو جیگر بذار 

بهترین خودتون باشین 

اون دوس نداره این وصلت سر بگیره شما هر کاری ازتون برمیاد انجام بدین تا این وصلته سر بگیره البته اگ دو خانواده و خواهرت و اون آقا پسر از هم خوششون میاد...

وقتی ب لطف خدا همه چی اوکی شد چشم توو چشم بهش بگو از تو بی ذات تر و دروغگو تر دنیا ب خودش ندیده یا هر چی ک توو دلت هست رو بهش بگو

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
فعلا دندون رو جیگر بذار بهترین خودتون باشین اون دوس نداره این وصلت سر بگیره شما هر کاری ازتون برمیاد ...

باش عزیزم مرسی توکل بر خدا 

خواهرم و پسره همو دوس دارن دیگ توکل بر خدا 

هر بژی کورد ✌

باش عزیزم مرسی توکل بر خدا خواهرم و پسره همو دوس دارن دیگ توکل بر خدا

الهی شکر 

ب حق حضرت زهرا ب خوبی و خوشی این وصلت سرمیگیره خوشبختی سهم زندگیتون 

پس وقتی همو دوس دارن شما هیزم توو آتیش اون دختر نریزید ب فکر خوشبختی خواهرت باش و بهش بگو حسابی دل پسره رو ببر تا تحت تاثیر هیچی قرار نگیره و جلوش هم از اون دختره هیییچ حرفی نزنه چون اگ بزنه ممکنه پسره بگه پس حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هس ک مدام ازش میگه و میخواد ماستمالی کنه

بیشتر ببینید
الهی شکر ب حق حضرت زهرا ب خوبی و خوشی این وصلت سرمیگیره خوشبختی سهم زندگیتون پس وقتی همو دوس دارن شم ...

الهی آمین یا رب العالمین 

خیلی ممنونم الهی بهترینها نصیب قلب پاکت بشه خواهری 

باش عزیزم

هر بژی کورد ✌