2777
2789

من خانوادم خیلی مسخره میکنن میگن خنگ

پارسال کنکور دادم رتبم تقریبا ۹۰۰۰ منطقه دو شد هدفم پزشکی یا دندونه

امسال رفتم پیامونور حسابداری خوندم از یه طرفم دارم واسه کنکور میخونم

نمیخوام بفهمن جمعه کنکور دارم

میخوام اگر قبول شدم بهشون بگم

ازیه طرفم مجردم  اونا میدونن من جمعه ها جایی نمیرم جیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجشنبه بهشون بگو

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

۹۰ هزار دیگه؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بگو میرم دانشگاه😐

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
۹۰ هزار دیگه؟

داش ۹ هزار نمیتونی بخونی

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
داش ۹ هزار نمیتونی بخونی

داش ۹ هزار حساب داریه پیام نور میره؟گوشامون مخملی نیست که

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️