2777
2789

از رو ناراحتیمه اینجا میگم 

من که قصدم جدی طلاقه چون دیگه تحملشو نداشتم هر آزاری فکر کنید رسوند اولین باره هم که اومدم قهر 

۵ روزیه کسی سراغمو نگرفته 

توقعی هم از اون حیوون نداشتم ولی حداقل توقع داشتم هر چند کم یکم پدر باشه واسه بچه 

یه زنگی یه چیزی 

من حاملگی سختی دارم همش مریض میشم حتی یه زنگ نزده حال بچه رو بپرسه 

یا خرجمم بالاست فکر نمیکنه شاید روم نشه از مامانم پول بگیرم 

فکر نمیکردم انقدر بچه هم بی ارزش باشه واسش 

اون حتی خواهراشو خیلی بیشتر از این طفل معصوم دوست داشت 

خواهرای دوبهم زنش الان قشنگ راحتن دورهم 

حتی همسایه ها واسش باارزش تر از ما بودن 

عزیز دلم 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه دو روزه تکون نخورده از غصه نیست شاید خدایی نکرده مشکلی پیش اومده یه دکتر بری بد نیست 😐

دو روزه نه ها

۲۲ هفته ام حدودا تو شکمم زیا. تکون نمیخوره دو روزه 

ای خدا دختر خوب میدونم سخته ولی سعی کن زیاد تنها نباشی که فکر و غصه بخوری

به فکر خودت و اون طفل معصوم باش سعی کن جوری زندگیتو جمع کنی که تا اخر عمر ببینه و حسرت بخوره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

الان داشتم تاپیکاتو نگا میکردم تقریبا روزی پنج تا تاپیک میزدی

امروز فک کنم این چهارمیته

اول اینکه وقتی از اول با شوهرتو خانواده شوهرت مشکل داشتی چرا جلوگیری نکردی که باردار نشی

حالا شدی نمیخوام سرزنشت کنم ولی حتما ی مشاور بگیر 

بشین چندتا کتاب بخون

اینجا تاپیک زدن و نظر بقیه رو پرسیدن به آگاهیت اضافه نمیکنه بدتر سردرگم میشی با نظر بقیه

چون هیشکی شرایط زندگیه تورو نمیدونه و نمیتونی درست تصمیم بگیری

من مشاور خودم انلاین هم مشاوره میده اگه تهران نیستی خواستی شمارشو میدم بهت

خب یا نمیرفتی یا توقع نکن ، بچه تا دنیا نیاد یکم خودش شیرین نکنه شوهرت دنبالشو نمیگیره مرد ها این چی ...

هرچی باشه بلاخره بچشه نباید بپرسه حالش چطوره