خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
غلط کردههه😂من نمیتونم کسی دیگه رو کنارش تصور کنم🫠دیگه هم برنامه هاشو نمیبینم😂
دیگه به بزرگی نعیمه ببخشیدش🤣
خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بیکسی های خود عادتکردهایم،نیمهشبها تا سحر بهغصهخلوتکردهایم،بیوفایی در مرام ما نمیگنجد ولی....... بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج نکرد مگه!؟ آخه لباس عروس پوشید تو فصل ۶خواستگار هاش واقعی نبود که سناریو بود
نه بابا جوکر تایمش بود
به نظرمنرگس محمدی و علی اوجی بهم میان هم تراز همن،خود نرگس دوران مجردیش ی جا گفت خواستگار ندارم،،از ۳ تا زوج تو سینما خیلی خوشم میاد سحر ولدبیگی و نیما فلاح،نرگس محمدی و علی اوجی،امین زندگانی و الیکا عبدالرزاقی خیلی باحال و بانمکن اینا مخصوصا سحر و نیما
به دَردِ کَسی خوردی،به دَردِت نَخورد،به دَردِش بُخوری،به دَرد نَخوری🤌🙃
خنگ نیست تازه کنکورش پرستاری قبول شد داره نقش بازی می کنه
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
به نظرمنرگس محمدی و علی اوجی بهم میان هم تراز همن،خود نرگس دوران مجردیش ی جا گفت خواستگار ندارم،،از ...
دقیقا منم نظرم اینه به هم دیگه میان😍