2777
2789

بگو استاد یه پروژه گروهی داده تو فرصت کم باید تحویلش بدیم میخوایم بریم از صبح زود بریم کتابخونه مثلا ( نمیدونم یه جایی رو بگو که جمعه باز باشه) که بتونیم تمومش کنیم بعد دوستمون ببره خونه تایپش کنه و ویراستاری

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو قرار گذاشتیم بریم صبحونه با دوستان

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
نه هزار منطقه دو

نه هزار منطقه دو حساب داریه پیام نور رفتی؟؟؟؟؟؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

داش ۹ هزار حساب داریه پیام نور میره؟گوشامون مخملی نیست که

میگه پزشکی میخوام رفته پیام نور که خانوادش نفهمن میخواد پشت بمونه😐

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
میگه پزشکی میخوام رفته پیام نور که خانوادش نفهمن میخواد پشت بمونه😐

باشه میگیم بقیه رشته ها نیاوره با ۹ هزار پرستاریه آزادم نمیاورد؟😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نه هزار منطقه دو حساب داریه پیام نور رفتی؟؟؟؟؟؟

اره خب دندون پزشکی دوست دارم باید تا ۳ هزار یا ۴ هزار میشدم

اگر پیراپزشکی میرفتم علاقه ای نداشتم و از یه طرف حسابداری بازار کارش خوبه اگر آین طرفی نشد

حداقل مدیرمالی میتونم بشم ماهی ۱۰۰ م درآمد دارن

داش ۹ هزار حساب داریه پیام نور میره؟گوشامون مخملی نیست که

خب اگر یه دانشگاه میرفتم باید کلاسارو شرکت میکردم

من میخواستم تو خونه همزمان درس بخونم این حسابداری میخوندم مثلا برای نمره ۱۳ یا ۱۴ هدف اصلیم کنکور

اخه خب از پیراپزشکی متنفرم پزشکی آزاد یا دولتی نمیاوردم

با ۹هزار بینایی سنجی و فیزیوتراپی و تغذیه هم میشه قبول شد

خب دوس نداشتم حتی پزشکی زیاد دوس ندارم فقط دندون

انشالله امسال قبول میشی عزیزم