2777
2789

نمیگه در امدش چقدره 

خسیس نیست ها 

ولی می‌پرسه چی خریدی 

بهش میگم 

پول میده بهم 

ولی خب نمی‌دونم که چقدر میگیره 🥴🥴🥴

اون وقت دوستام بپرسن میگم نمی‌دونم 

باور نمی‌کنند 😒😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون نمی‌خواد اطرافیان بدونن...

میدونه اگ بگه میری میگی

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بیشتر ببینید

منم الان 7ساله داریم باهام زندگی میکنیم نمیدونم چقد درامد داره .

هربار یه چیزی میگه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

وقتی تامین میکنه پولم بهت میده میخوای چیکار منم اوایل نمیدونستم اصلا با حساب کتاب خونه کار نداشتم انقدر ذهنم آروم بود الان اما همش فکرم درگیر کم وزیادمون 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

مردا معموالا اینطرینن 😂😂 ما یکیو تو فامیل داریمم باورکن میدونیم این ادم کم نداره ولی نه میگه درامدشو نه میگی چی داریم همشم میگه نه من چیزی ندارم اونطور که شما فکر میکنید 😂😂

کلا سیاست بعضی اقایونه 😂