2777
2789
عزیزم تروخدا مال منم جواب بدین مرسی به کسی که دوست دارم میرسم ؟ اونم منو دوست داره؟ به رشته ای که می ...

به رشته تلاش کنی اره

به کسی که دوسش داری امیدوارم برسی ولی بنظرم راه خیلی سختی در پیش داری.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستت داره شاید ولی نمی تونه بهت بگه 🙄🤨من اصن حس ششمی نیستما 😅

مچکرم😁😍

نه آخه کات کردیم میخواستم بدونم برمیگرده یانه😢

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)

اره پشیمونه بنظرم

منم حسم گاهی کار می کنه ولی جواب خودم و نمیده

میشه بگی ازدواجم تا چقدر وقت دیگه اتفاق میفته 

آقایون سایت که نه ...! بهتره بگم خاله زنکای سایت درخواست ببینم کاری می کنم پشیمون بشید 

تایم نمیشه که با حس ششم اخه...

خب بگو بهم میرسیم ؟؟ خوشبخت میشیم باهم؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              به تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۰۱:۵۳ بد جووووور دلم گرفته .دوستان لطفا ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید تاعید به عشقم برسم و خوشبخت بشیم ..😥تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۳..بازم حس نا امیدی . همش دارم امیدوار میشم و ناامید ‌.دعا کنید آرامش بگیرم...به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ دارم مینویسم خیلی زود تر متوجه شدم تاعید با عشقم نامزد نمیکنم‌.اما دعا کنید واسم .بهم برسیم .🥺

بیشتر ببینید
عزیزم جواب منم بدهههه لطفا ف بهم پیام میده؟

من میگم مغروره ...

حسم فقط میگه نمی دونم درست باشه یا نه

آقایون سایت که نه ...! بهتره بگم خاله زنکای سایت درخواست ببینم کاری می کنم پشیمون بشید 

الهی به امید تو😂😂❤️ف بهم پیام میده؟ از خصوصیاتش میگین بهم؟ کات کردیما کراش اینا نیس😂🥺

بنظرم خیلی ادم تو داریه همه چیو میریزه تو خودش ادم یه دنده ایه و خیلی درگیر کارشه.. و فک نمیکنم اون پیام بده ولی بنظرم ارتباط میگیری