2777
2789

آدم وحشت می کنه وارد بعضی تاپیک ها میشه! 

چه راه کار های زشتی مردم یاد میدن به همدیگه. 

ببینید از دیدگاه قرآن و اسلام، زن و شوهر چه رفتاری نسبت به هم باید داشته باشند و چجوری باید مایه ی رشد و آرامش هم باشند. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قیافه ظاهریش چطوره؟ 

موها،شکم،رگ روی دست،شکم ،لاغر یا تو پر

گلم بیشتر این اخلاق ها با غذاهای ساده درست میشه

احتمالا یاسردی بیش از اندازه داره که غرغرو شده یا گرمی زیاد که باعث حس خود برتر بینی و عزت نفس کاذب میشه

اینکه خودتون اذیت میشید تا حدی طبیعیه چون آدم واقعا امید به محبت همسرش داره ولی صبح حتما یکم عسل با زعفران بخور که قوت قلب بگیری.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب توضیح دادم؟

حس میکنم این قسمتش که گفتم چوب از اونور استینش دربیاد

ممکنه باعث بشه اسی قاطی کنه که 

دربیارم چوبو یا باید بذارم بمونه تو استینش

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

خوب توضیح دادم؟حس میکنم این قسمتش که گفتم چوب از اونور استینش دربیادممکنه باعث بشه اسی قاطی کنه که د ...

بزاره دوسه روز بمونه حالیش میشه

انیونگ شیبال سگیا ایمنیدا! بانگوایو😔💅 در جستجوی شوخر

بزاره دوسه روز بمونه حالیش میشه

یکم زیاد نیست‌؟

مثلا اگه ۲۴ ساعت بذاره بمونه از یک طرفم قلقلکش بده 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

دو متر چوب پیدا کنبهش بگو ایستاده قرار بگیره و دو تا دستاشو باز کنهحالت صلیب مسیحبعد باید لباس آستین ...

این روش برای تأدیب در موارد خاص موثر هست یا برای عموم موارد تاثیر گذاره ؟

ضمناً در مورد نگه داشتن شوهر جهت انجام مراحل هم توضیح بفرمایید .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آدم وحشت می کنه وارد بعضی تاپیک ها میشه! چه راه کار های زشتی مردم یاد میدن به همدیگه. ببینید از دیدگ ...

حالا کی خواست چوب بکنه تو آستین کسی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای بماچه

انیونگ شیبال سگیا ایمنیدا! بانگوایو😔💅 در جستجوی شوخر

دو متر چوب پیدا کنبهش بگو ایستاده قرار بگیره و دو تا دستاشو باز کنهحالت صلیب مسیحبعد باید لباس آستین ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
این روش برای تأدیب در موارد خاص موثر هست یا برای عموم موارد تاثیر گذاره ؟ ضمناً در مورد نگه داشتن شو ...

بله حتما الان میگم خدمتتون

در مورد سوال اول 

باید بگم که این روش برای عموم موارد تاثیر گذار هست 

به صورت تضمینی 

در مورد سوال دوم 

باید به ایشون وعده بدین 

مثلا بگین که چند لحظه این مدلی بایست 

عوضش بهت شکلات میدم

آدم وحشت می کنه وارد بعضی تاپیک ها میشه! چه راه کار های زشتی مردم یاد میدن به همدیگه. ببینید از دیدگ ...

وای تروخدا کوتاه بیا😂

داریم شوخی می کنیم 

استارتر بچه نیست که جدی بگیره