2777
2789
عنوان

پسرم بعد شش ماه دوباره داره تو شلوارش پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست
موقعی ک از دستشویی دومش گرفتیشامادگی داشت کامل؟؟؟؟پسرا امادگیشون دیرتر از دختراست چونبنظرم میبینی دا ...

آخه میگم شش ماه کامل گفت جفتشو

الان دوباره تو خودش می‌کنه

امروز احساس کردم دستشویی داره هرچی گفتم بیا بریم بشین رو قصری گفت ندارم دیدم یه ربع بعد تو شلوارش کرده دلم میخواست بمیرم 

بیشتر یبوست داره احساس میکنم سرما که خورده هفته پیش هنوز صداش باز نشده

خب یبوست هم ممکنه عامل این حرکتش باشه. 

بچه ها مواقع مریضی هم مقطعی اینجوری میشن.

ی کم ملایمت بخرج بده، جایزه بذار که اگه تو دستشویی پی پی کنی فلان چیز میدم،فلان جا میبرم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میگم شش ماه کامل گفت جفتشوالان دوباره تو خودش می‌کنهامروز احساس کردم دستشویی داره هرچی گفتم بیا ...

بنظر میاد یه دلیلی داره

یه چیزی شده ک یهو تصمیم گرفته دستشویی نره

خوب فکر کن

سخت نگیر به خودت و بچه

پوشک میبندی

کم کم یاد میگیره دیگ

مگه میشه درست نشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آخه میگم شش ماه کامل گفت جفتشوالان دوباره تو خودش می‌کنهامروز احساس کردم دستشویی داره هرچی گفتم بیا ...

حس میکنم از ترسشه.اینکه دردش بگیره تو خودش نگه میداره، بعد کار بجایی میرسه نمیتونه نگه داره تو شلولرش میکنه.

چیزای ملین زیاد بهش بده

خب یبوست هم ممکنه عامل این حرکتش باشه. بچه ها مواقع مریضی هم مقطعی اینجوری میشن.ی کم ملایمت بخرج بده ...

همون نمیتونم جیغم درمیاد

از طرفی فقط آت آشغال میخوره جدیدا هرچی میوه میدارم نمی‌خورم میگرده تو خونه شکلات پیدا کیکنه