2777
2789
عزیزم مادرم افسردگی داره نمیشه فشارخونش بالاست نمیشه تنهاش گذاشت میخوام پول نباشه انلانین شاپ پول می ...

فشار خون که موردی مداره با قرص رفع میشه. شما هم نیاز نیست خودت کار راه بندازی یه کم تو خونه آنلاین آموزش رایگان ببین بعد به چندتا آگهی درخواست ادمین سر بزن و شروع کن برای بقیه کار ادمینی انجام بده. حتی ممکنه بتونی برا یه فروشنده تو شهر بزرگی کار کنی. فقط باید جواب مشتریهاشو تو واتساپ یا اینستا بدی. یه کم اولش سخته. اما شروع کنی نتیجه اش و پولش خیلی زندکیتو عوض میکنه. کارای اینترنتی زیادن. حتی میتونی تولید محتوا بکنی یا ترجمه. اینا رو چک کن. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم مادرم افسردگی داره نمیشه فشارخونش بالاست نمیشه تنهاش گذاشت میخوام پول نباشه انلانین شاپ پول می ...

من هیچ موردی رو سراغ ندارم رفته باشه بهزیستی و نتیجه نگرفته باشه. مادرم ۳۵ ساله خیریه داره. شما برو بهزیستیه محلتون دوبار سه بار برو بالاخره درست میشه. من حتی مورد سراغ دارم با وجود اعتیاد همسرش تونسته بچه ها رو عضو بهزیستی کنه. نمیگم معجزه میکنن اما یه قدری دستگیری دارن. گاهی ممکنه هزینه آموزش و مواد اولیه یه کار مثل خیاطی رو بدن. بستگی به درخواست خودت و البته مدیریت اون محل هم داره. بعضی مساجد یا شوراهای مخل هم از بابت خیاطی در منزل کمک میکنن. مثلا چرخ میدن کار هم برش خورده میاد فقط چرخ میکنی. خیلی از این مثالها هست. 

من هیچ موردی رو سراغ ندارم رفته باشه بهزیستی و نتیجه نگرفته باشه. مادرم ۳۵ ساله خیریه داره. شما برو ...

عزیزم. مادرم بیمه ماهی 3/5میگیره بهزستی گیرداده گفت بیمه قطع کن بعد ببریمتون تحت نظر بهزستی ضمنا خودم عضوبسیج دوسال قراره برامون یک بسته بندی سبزیربزارن امروز فردامیکنن خیاطی نمیتونم بکنم چون دیابت زده توچشام نمیتونم زیا ببینم دیابتمون ارثی شهرماتقریبا کوچیک مثل روستاست کارنداره جمعیتش کمه

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏