2777
2789

من بابام ماهی ۱۹ میگیره ولی از ۱۴ام به بعد تموم میشه این ماه مساعده هم گرفته( ۸ میلیون از حقوق ماه بعدش) ... ولی اونم تموم شده ولی الان کلا ۷۰۰ تومن داریم:) فقط خرج شکم و دوا درمون میشه

الان س ماهه شوهرم حقوق نگرفته کارش ازاده و دولتی این س ماه سیاهی رو ب چشم دیدم با یک بچه پنج ساله و ...

عزیزم نمیخوام زخم زبون بزنم 

اون شیش ماهه رو حضرت علی اصغر حافظ باشه😊ولی خودتون خواستین به دنیا بیاد حتما؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان س ماهه شوهرم حقوق نگرفته کارش ازاده و دولتی این س ماه سیاهی رو ب چشم دیدم با یک بچه پنج ساله و ...

گلم بیشتر مواظب خودت باش مشکلات بالاخره تموم میشه ولی سلامتی بره دیگه برنمیگرده

بچه هات به آغوشت نیاز داره

فک‌کنم حدود ۲ تومن .دوساله لباس هم نمیگیریم خرجای مهمم داشتیم خرجای سنگین ینی با بدخای رد کردیم اصلا حقوق نمیرسه انقد قسطمون بالاس

من خوشبختم😍بیاین همیشه به چیزای خوب فکر کنیم و جذبش کنیم
عزیزم نمیخوام زخم زبون بزنم اون شیش ماهه رو حضرت علی اصغر حافظ باشه😊ولی خودتون خواستین به دنیا بیاد ...

ما وضعمون معمولی خونه و ماشین و ی تیک زمین داریم الان س ماهه چون کار شوهرم ب دولت وصله پول ندادن میگن پول من ب خاطر  بچه هام هیچ وقت ناشکری نکردم بله خودمون خواستیم الان کل مملکت وضعش بده و فقط ما نیستیم 

گلم بیشتر مواظب خودت باش مشکلات بالاخره تموم میشه ولی سلامتی بره دیگه برنمیگردهبچه هات به آغوشت نیاز ...

خداکنه الان قرص میخورم ولی فقط تنها دلخوشیم همین بچه هامن الان کل مملکت وضعشون خرابه تنها ما نیستیم همه باید ب فکر ی راهکار باشن

خدا لعنت کنه باعث و بانیی این وضعیت مردم رو. چقدر دلم گرفت از کامنتای این تاپیک

مردم‌ما مظلومن و به کم هم قانع هستن ولی همونم روا ندارن به مردم. خبر از دل و زندگی مردم ندارن و فقط لج و لجبازی. کاش حداقل خودشونم کمی از این درد و نداری مردم رو تحمل میکردن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید
این حرفا چیه؟ عصای دست چه ربطی به فقر داره؟ شما بباید کار کنی. مادرت چند ساعت تنها بمونه اتفاقی نمی ...

عزیزم مادرم افسردگی داره نمیشه فشارخونش بالاست نمیشه تنهاش گذاشت میخوام پول نباشه انلانین شاپ پول میخواد ضمنا شهرمون تقریبا مثل روستاست کاردرمنزل نبست اگه بودخوب بود یک سری تنها گذاشتم سپردم زن همسایه انموقع اومدم خونه مون شلوغ بود سرش خوردبه تیزی سنگ شکست میخوام پول نباشه مادرمن فوقش چندسال دیگه زنده تاعمردارم نوکریش میکنم بهزستی فقط پارتی بازی 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
ویپاد چیه تو این تاپیک چند نفر گفتن راجع بهش

ویپاد زیر مجموع بانک پاسارگاده

کارت الکترونیکه من خودم یساله دارمش همش وام میگیرم الان جشنواره گذاشته برای هر ۵دعوت امتیاز وام میده من خانوادمو دعوت کردم ۴تا یکی دیگه میخوام ب فامیلام هرکی میگم یا دارنش یام نصب میکنن میزنن رد میکنن کد دعوت رو طلسم شده این یکی اخری

الان نصب کنی بهت یک تومن وام میده خوش حساب باشی تا ۴۰تومن

یه وام ۵۰تومنی هم داره ک فرایندش جداس 

ولی واماش بدون ضامنه و تو یه دقیقه برات واریز میکنن به اعتبار خودت