2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه عزیزم دوست دارم برم مادرم فلج نمیتونم تنهاش بزارم خودم خیلی دوست دارم برم مشغول بشم سرگرم بشم خود ...

این حرفا چیه؟ عصای دست چه ربطی به فقر داره؟ شما بباید کار کنی. مادرت چند ساعت تنها بمونه اتفاقی نمی افته. بعدها میفهمیی کارت اشتباه بوده. تو اینستا کار بگیر خونه بزن. خودشون میارن خودشون میبرن. آنلاین شاپ کار کن. بپرس از آدما ایده بگیر. تو همین نی نی سایت بنویس بهت کار تو خونه یاد میدن. خود بهزیستی و کمیته هم کار در منزل میده. عزیزم زندگیتو ببند و این دقیقا هدمت درست به مادر کردنه. پول خوب براا ایشونم خوبیه بیشتری میاره. 

مشکلات اقتصادی یک طرف بیماری های دیابت و دیالیز یک طرف واقعا سخته ولی طب اسلامی درمان داره انشالله پیگیر بشید میتونید سلامتی تون رو به دست بیارید 

براتون آرزوی سلامتی میکنم  ❤💜

حقوق بابام تقریبا ۷۰ تومنه

کم نمیاریم ولی یه زندگی خیلییی معمولی داریم

برام عجیبه هنوزم بقیه بچه‌دار میشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

کل ماهمون با این وضعیت تو کم سپری میشه الان پول نیومده دستم کلی بدهی هست و قسط و هزار خرج حالا اون پول کم هم هست موندم واقعا کم آوردم  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
حقوق بابام تقریبا ۷۰ تومنهکم نمیاریم ولی یه زندگی خیلییی معمولی داریمبرام عجیبه هنوزم بقیه بچه‌دار م ...

شغلشون چی هست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
شغلشون چی هست

سردفتر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
واقعا یارانه به پوشک یکماهش میزسه؟خوشبحالتون

اره دیگه چ خبره مگه بسته ای ۲۴۰ میخرم ۲۰ تا توشه قیمتا ک یکسانه 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بیشتر ببینید