2777
2789
عنوان

دونه چیا گرفتم برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭منم میخوام تاعید لاغر شم افسرده شدم چون میدونم امکانپذیر نیست

تا عید خیلییی زمان داری نهایت یه ماه:)))

ببین من برای یه مهمونی میخوام لاغر شم اونم نه خیلی لاغرر بیشتر پهلو می‌خوام آب کنم 

اگه هدفت مثل من در حد ۲ یا۳ کیلو و بیشتر پهلوعه بنظرم همین دونه چیا و حذف قند جوابه

اما برای لاغر کردن حسابی باید سبک زندگیتم عوض کنی

یادمه یه مشاور تغذیه اومده بود مدرسه مون چند سال پیش می‌گفت خوراک خواب و عادات مهمن تو روند وزن

بعدم بگم شاید حس میکنی چاقی باید بری پزشک یا خودت  بی ام آی بدنت محاسبه کنی با اون ببینی که چاقی یا لاغری ممکنه بدنت در محدوده چاقی باشه ممکنه حتی نرمال باشه فقط هم لاغری نیست افتخار اینه که سالم باشی 

اگه واقعا میخوای بدنت سالم باشه 

میوه سبزیجات زیاد بخور آب کافی برای یه انسان ۸ لیوان در نظر گرفته شده!!!

از همه مهمتر خوراکی هایی که واقعا هیچ فایده‌ای ندارن ببوس کنار بذار 

من الان دو هفته است شکلات و شیرینی نخوردم 

چون حس میکردم واقعا سمه🫠

خلاصه راه روش درست جواب میده لاغر شی

الانم که ماه رمضون قشنگ افتاده تو تعطیلات عید😂 جون میده روزه بگیری

تا عید خیلییی زمان داری نهایت یه ماه:)))ببین من برای یه مهمونی میخوام لاغر شم اونم نه خیلی لاغرر بیش ...

ربطی به شیرینی شکلات نداره باید کالری رعایت شه من روز هایی داشتم که کیک و پیتزا خوردم فردا رفتم رو ترازو ۱۰۰ گرم لاغر تر شده بودم

تا عید خیلییی زمان داری نهایت یه ماه:)))ببین من برای یه مهمونی میخوام لاغر شم اونم نه خیلی لاغرر بیش ...

اره خوب من قبلا ۲۲ کیلو کم کردم با کالری شماری ، ولی تا ول کردم نصفش برگشت ،بعدشم انقد تکراری میشه که ادم زده میشه😪

سلام