یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یسوال مهم من اگه واقعا به نخورند شیرینی جات ادامه بدم امکان داره دیگه حتی لب نزنمواقعا میخوام این ا ...
آره واقعا این اتفاق میفته اگه اراده زیادی داشته باشی و یکی از بهترین کار هایی که میتونی در حق سلامتی خودت و تنت کنی حذف تنقلات مضر و شکر مصنوعی هستش و باعث بهبود عملکرد معده و روده و وضعیت پوستت میشه و قطعا کاهش وزن هم پیدا میکنی
من به روزه داریم ادامه میدم و به خدا توکل میکنم ممنون که بهم راهنمایی دادی به امید روزی که بیام همین ...
امیدارم عزیزم ولی تاثیر ورزش رو دست کم نگیر خیلی تاثیر داره سعی کن هفته ای حداقل ۳ ساعت ورزش داشته باشی و هر روز هم روزه نگیر کربوهیدرات رو کمتر کن ولی حذف نکن ، پروتئین رو بیشتر کن وزنت رو ضربدر ۱.۲ کن میزان پروتئین مورد نیاز روزته و حتی تو روزه هم کالری شماری کن