2777
2789
عنوان

دونه چیا گرفتم برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوب من قبلا ۲۲ کیلو کم کردم با کالری شماری ، ولی تا ول کردم نصفش برگشت ،بعدشم انقد تکراری میشه ک ...

بعد کالری شماری باید بازم کالری شماری رو ادامه بدی و رژیم تثبیت بگیری روزی فقط ۲۰۰۰ کالری دریافتی داشته باشی

اره خوب من قبلا ۲۲ کیلو کم کردم با کالری شماری ، ولی تا ول کردم نصفش برگشت ،بعدشم انقد تکراری میشه ک ...

همون روشی که این دوستمون @mewsha   گفت امتحان میکنیم به اضافه حذف قند و شکلات

بستگی به هدف فرد داره اگه هدفت لاغر شدنه کالری بشمار و اگه میخوای حجم بیشتری غذا بخوری میتونی سالم ...

یسوال مهم من اگه واقعا به نخورند شیرینی جات ادامه بدم امکان داره دیگه حتی لب نزنم

واقعا می‌خوام این اتفاق بیفته

یسوال مهم من اگه واقعا به نخورند شیرینی جات ادامه بدم امکان داره دیگه حتی لب نزنمواقعا می‌خوام این ا ...

آره واقعا این اتفاق میفته اگه اراده زیادی داشته باشی و یکی از بهترین کار هایی که میتونی در حق سلامتی خودت و تنت کنی حذف تنقلات مضر و شکر مصنوعی هستش و باعث بهبود عملکرد معده و روده و وضعیت پوستت میشه و قطعا کاهش وزن هم پیدا میکنی

آره واقعا این اتفاق میفته اگه اراده زیادی داشته باشی و یکی از بهترین کار هایی که میتونی در حق سلامتی ...

من به روزه داریم ادامه میدم و به خدا توکل میکنم ممنون که بهم راهنمایی دادی به امید روزی که بیام همینجا تگت کنم بگم لاغر شدم🫠🥹

من به روزه داریم ادامه میدم و به خدا توکل میکنم ممنون که بهم راهنمایی دادی به امید روزی که بیام همین ...

امیدارم عزیزم ولی تاثیر ورزش رو دست کم نگیر خیلی تاثیر داره سعی کن هفته ای حداقل ۳ ساعت ورزش داشته باشی و هر روز هم روزه نگیر کربوهیدرات رو کمتر کن ولی حذف نکن ، پروتئین رو بیشتر کن وزنت رو ضربدر ۱.۲ کن میزان پروتئین مورد نیاز روزته و حتی تو روزه هم کالری شماری کن