2777
2789

سلام خانما توروخدا ببینین یلحظه من پریود شدم یعنی یا باردارم خدای ناکرده؟

فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم 

من ۲۰دی نزدیکی داشتم و ۳ بهمن موعد پریودم بود ولی با تاخیر ۳ روزه ۶م پریود شدم ۲روز خون غلیظ و لخته دار جوری که سرپا وایمیسادم ازم خون میرفت حتی وقتی مینشستم بعد ۳روز لکه شد و تا ۱۰م ادامه داشت من تو پریودی همیشه دلم درد میکرد ولی اینبار زیر شکمم درد گرفت

بعدش درد لگن و زیر شکم دارم با حالت تهوع و دردسینه

بی بی چک هم ۱۹م با ادرار اول صبح زدم منفی شد 

نمییدونم خیالم راحت باشه باردار نیستم یا چی؟

خیلی می‌ترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=371655761]باردار نیستی گلم[/QUOTEجدی؟چطوری فهمیدی مهربون

آخه میگی بی بی چک منفی بوده، خونریزی هم دلشتی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اره همینطوریه یعنی این درد لگن و زیر شکم عادیه

شاید عفونت داری گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

واسه امضات صلوات فرستادم توروخدا برام دعا کن باردار نباشم بچم کوچیکه🙏🥲❤️

ممنون گلم

برای شما آیت الکرسی میخونم

واسه امضات صلوات فرستادم توروخدا برام دعا کن باردار نباشم بچم کوچیکه🙏🥲❤️

ممنون گلم

برای شما آیت الکرسی میخونم

@لاوین_هستم    

سلام ایشون پرستار هستند فکر کنم بتونن کمکتون کنن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

باردار نیستی نگران نباش 

وقتی ۱۴ روز پریود عقب میوفته بعد باید بیبی بزنی 

در کل نیستی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خیر ببینی مرسی مهربونم🙏🥲❤️

مرسی عزیزم لطفا برام دعا کن سعید و فریبا سلامتیشو بدست بیارن و خدا عمر زیاد بهشون بده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید
باردار نیستی نگران نباش وقتی ۱۴ روز پریود عقب میوفته بعد باید بیبی بزنی در کل نیستی

ممنونم 🙏🥲

اولین بارم بود تو پریود درد زیر شکم و لگن داشتم خیلی نگران شدم

من بعد ۲۹ روز که از نزدیکی گذشت  

و بعد ۹ روز که از خونریزی که داشتم بی بی چک زدم

ولی همچنان لگنم و واژنم دردمیگیره و ترشح دارم با حالت تهوع