2777
2789

سلام،من دخترم دو ونیم سالشه قبلا توی نه ماهگی میتونست تا پنج بشماره،بعد تا یک ونیم سالگی تا پانزده کامل میتونیست دست ‌پا شکسته تا بیست میشمارد،متاسفانه تلویزیون زیاد براش گذاشتم(خیلی سر این موضوع پشیمونم ‌خودم رو سرزنش کردم)شعر ها ‌تبلیغات شبکه پویا رو حفظ شده ،الان باهاش دوست بار یه شعر کار کنی سریع حفظ میشه،قبلا بخاطر این مسائل فکر میکردم باید باهوش باشه،تا چند وقت پیش بچه هم سن وسالش رو دیدم وتحقیق کردم دیدم خیلی از کارهاش عقب تره سنشه

مثلا وقتی اسمشو صدا میزنم توجه نمیکنه 

همه بچه ها تو سن کم تر غریبی میکنن دختر من به تازگی تو یه جمع که غریب بود بهم چسبیده بود،ولی تو پارک باشیم یا بیرون من وباباش بریمم دنبالمون نمیاد

مثلا بهش بگم در کمد رو ببند میبنده

ولی بگم بیا اینجا یا پیشم بشین گوش نمی ده

ارتباط دو طرفه باهام نداره مثلا من با بچه کوچیک تر دخترم تونستم حرف بزنم بهم توجه کرد ودست ‌پا شکسته جوابم داد ولی دخترم اصلا حواسش نیست

با عروسکاش بازی نمیکنه فقط پرتشون میکنه،

ارتباط اجتماعی خوبی نداره فقط با پدر خودم اونم‌درحدی که بره بغلش 

جملات زیادیم نمیگه در حد آب بخوریم،دست بشورم(یعنی دستم بشور)،بشورم(یعنی پوشکم عوض کن)،بکشم(نقاشی بکشم)بریم بیرون،وقتی دوست نداره جایی باشیم میگه خدافظ بای بای ،خدانگهدار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂

ولش کنن میاد میگه تو قنداق که بود حرف میزد 

یه باره بیاد بگه عیسی مسیح آورده دنیا 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

منم تعجب کردم پسرم الان یه سالو یک ماهشه فقط دده و ممه و اینجور چیزارو میگه

نرمالش همینه خب 

بچه تازه یک‌سالگی شروع می‌کنه به حرف زدن و راه افتادن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️