2777
2789
عنوان

ی ماه دیگه برای همیشه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا هنوز سنی نداری، خوب می‌کنی آدمای سمی پیرت میکنن

اینا مغزشون برای دخترای خودشون جدیده روشنفکران اما برای عروسشون همه چی قدغن هست منم نمیتونم تحمل کنم پولمو خرج کنن گنده تر از دهنشون حرف بزنن پر خشمم

4سال قبل حمایتم نکردن وگرنه به اینجا نمی کشید

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است

اگه قراره طلاق بگیری اون زندگی بره رو هوا چطور برات جهنم درست کرد و تو رو به اینجا رسوند کاری کن زندگی شون بره رو هوا و براشون جهنم درست کن 

همین طوری خشک خشک طلاق نگیر 

به خدا بزار بفهمه 

مخصوصا اون مادرشوهر مارمولک اشغالت

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه استاگه قراره طلاق بگیری اون زندگی بره رو هوا چطور برات جهنم درست کرد ...

تمام حق و حقوقم رو میگیرم شده حقوق شوهرم رو توقیف میکنم خالی نمیرم من اومده بودم زندگی کنم ولی قراره کل عمرم تنها باشم پس باید اونام بکشن 

اینا مغزشون برای دخترای خودشون جدیده روشنفکران اما برای عروسشون همه چی قدغن هست منم نمیتونم تحمل کنم ...

منم دقیقا خونواده شوهر بدبختم کردن،توشهرغریبم ودارم دیوونه میشم،،بامادرشوهراینا تویک خونه ایم واوضاع جوریه که مادرشوهرم حتی پیازو قایم میکنه تا نرم چیزی درست کنم،،اونااعتقاد دارن هرچی درست کنن باید سروقت وسرسفره عین پادگان باشون بخوریم درغیر این صورت خبری ازغذا نیست،،ازازدواجم پشیمونم اما شوهرم ادم خیلی خوبیه ولی خب فعلا گیره نمیتونه خونه جدا بزاره،،ده سال هم باشوهرم تورابطه بودم وچند ماهه ازدواج کردیم،،بماند که چهارسال پیش خونوادش عقدو بهم زدن,,,زندگی باادمای خسیس زجراوره

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..دوستی های واقعی پذیرفته میشه🔥

خوش ب حالت من خر ک ۷ ماهه حامله ام و گیر

چرا

باهات بدهستن؟ 

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید
من ک تحمل میکنم حقمه کسی ک دوبار ی اشتباهو تکرار کنه همینه حقشه واس بچه تو شکمم ناراحتم

آخی عزیزم... 

شوهرت یاخانوادش؟؟؟ 

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت___

بیشتر ببینید
منم دقیقا خونواده شوهر بدبختم کردن،توشهرغریبم ودارم دیوونه میشم،،بامادرشوهراینا تویک خونه ایم واوضاع ...

معمولا وقتی که خانواده راضی نیست ازدواج ختم به خیر نمیشه

اکثرا دخترا اوایل ازدواج میگن مهم پسر هست که راضیه خانواده مهم نیست بعد از مدتی خسته میشن

درواقع حمایت خانواده نباشه فقط عذابه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

یعنی برابارسوم داری طلاق میگیری؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید